Frisbeegolflaukut

Frisbeegolflaukku on jo lajia aloiteltaessa hyödyllinen ja edullinen hankinta. Frisbeegolflaukussa kiekot pysyvät siististi järjestyksessä ja kulkevat helposti mukana. Frisbeelaukuissa on tilaa myös juomapullolle, pienelle eväspatukalle sekä puhelimelle ja avaimille - kaikelle tarvittavalle.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Frisbeegolflaukku pitää kiekot järjestyksessä

Frisbeegolflaukku kulkee kätevästi mukana useita kilometrejä frisbeegolfrataa kierrettäessä. Kiekkoja on yleensä mukana useampia, jolloin tarkoitukseen sopiva frisbeelaukku helpottaa kiekkojen kuljettamisessa. Frisbeegolflaukku on helppo heittää olalle ja nopea laskea maahan oman heittovuoron ajaksi.

Frisbeegolflaukkuja on saatavilla eri kokoisia riippuen siitä, kuinka paljon kiekkoja kuljetetaan mukana. Aloittelevien pelaajien pienempiin frisbeegolflaukkuihin mahtuu muutama kiekko ja pienet frisbeelaukut soveltuvat hyvin myös nuorille lajin harrastajille. Isompiin frisbeegolflaukkuihin mahtuu useampia kiekkoja ja usein isommissa laukuissa on myös erikseen pieni putteritasku.

Pienempiä frisbeelaukkuja saa edullisesti reilulla kymmenellä eurolla. Isommat ja laadukkaammat frisbeegolflaukut maksavat muutaman kymmenen euroa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä