Crosstrainerit

Crosstrainerin avulla treenaat monipuolisesti koko vartalon lihaksia. Laitteen lempeä liikerata antaa juoksumaisen tuntuman, mutta säästää polvia ja niveliä iskutukselta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Onko Crosstrainerin hankinta kotiin kannattava sijoitus?

Crosstrainer on tehokas ja hyvin kokonaisvaltainen kuntolaite, jonka avulla saat treenattua ylävartalon, jalkojen sekä keskivartalon lihaksia. Crosstrainer kannattaa hankkia kotiin, jos sille löytyy sopiva tila. Crosstrainerit ovat melko isokokoisia kuntoilulaitteita ja ne on hyvä sijoittaa lämpimiin tiloihin, koska ne sisältävät elektroniikkaa. Erityisen mukavaa treenaaminen on, jos laitteen sijoittaa lähelle televisiota tai musiikkilaitteita.

Jos mietit, minkä ison kuntolaitteen hankkisit kotiin, on crosstrainer kannattava vaihtoehto sen monipuolisuuden vuoksi. Crosstrainerillä treenatessa kalorinkulutus on suurempaa esimerkiksi kävelyyn verrattuna, koska koko vartalon lihakset tekevät työtä. Crosstrainer on avuksi myös lihaksikkaamman vartalon metsästäjille.

Hyvä crosstrainer kestää kovassakin käytössä

Crosstrainerin hinta vaihtelee muutamasta sadasta eurosta lähemmäs 2000 euron laitteisiin. Edullinen crosstrainer soveltuu satunnaiseen perustason harjoitteluun, kun taas kalliimman hintaluokan laitteessa ominaisuudet ja suorituskyky ovat huippuluokkaa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä