Juoksumatot

Juoksumatolla on aina hyvä sää lenkkeillä! Juoksumatto säästää lenkkiin käytettävää aikaa. Matolla juostessa myös vauhtia ja sykettä on helppo säätää juoksulenkin aikana ja samalla voi katsoa ruudulta vaikkapa suosikkileffaa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Juoksumatto madaltaa kynnystä lenkkeilyyn

Jos lenkille lähtö tuntuu vastenmieliseltä sateella, pimeällä tai liukkaalla kelillä, kannattaa harkita juoksumaton hankintaa. Matolla juokseminen säästää aikaa ja hölkätä voi vaikkapa televisiota katsellessa. Juoksumattoa voi hyödyntää koko perhe ja se on loistava tapa tehdä pitkiä peruskuntolenkkejä. Juoksumattoja löytyy monessa hintaluokassa ja valinnassa kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, millaisiin tarpeisiin juoksumatto hankitaan.

Juoksumaton hinta riippuu ominaisuuksista

Edullisimmat juoksumatot maksavat muutaman sata euroa, kun taas kalliimpiin juoksumattoihin voi panostaa jopa tuhansia euroja. Juoksumaton hintaan vaikuttavat juoksumaton ominaisuudet: materiaali, moottorin tehokkuus, koko ja ohjauspaneelin toiminnot.

Edulliset juoksumatot on tarkoitettu kevyeen käyttöön ja ne soveltuvat kävelyyn ja kevyeen hölkkään. Halvemmissa juoksumatoissa moottori ei ole yhtä tehokas ja ne eivät ole yhtä kestäviä kuin hintavammat juoksumatot. Halpa juoksumatto toimii loistavasti huonon lenkkisään varavaihtoehtona.

Kalliimmissa juoksumatoissa takuuaika on usein pidempi ja ne ovat usein myös tukevampia ja suorituskyvyltään tehokkaampia kuin halvat juoksumatot. Hintavammat juoksumatot kestävät käytössä useampia vuosia, suurempaa painoa, korkeampia juoksunopeuksia ja niissä on usein mahdollisuus säätää myös juoksukulmaa sekä valita monipuolisesti erilaisia harjoitusohjelmia. Laadukkaammat juoksumatot ovat myös hiljaisempia ja juoksualustassa on paremmat iskunvaimennusominaisuudet.

Juoksumatto kotiin - mikä on paras juoksumatto minulle?

Moni juoksija hyödyntää juoksumattoa kuntosalilla, mutta juoksumaton hankkiminen kotiin voi olla varteenotettava vaihtoehto, mikäli kotoa löytyy sopiva tila. Sopiva juoksumatto kotiin löytyy vertailemalla erilaisia malleja.

1. Millaiseen tilaan juoksumatto sijoitetaan?

Tärkeää on miettiä, millaiseen tilaan juoksumatto sijoitetaan. Kokoontaitettava juoksumatto on kätevä silloin, jos juoksumatto halutaan välillä nostaa esimerkiksi pystyyn, jotta se vie pienemmän tilan. Useissa juoksumatoissa on myös liikuttamista helpottavat pyörät.

2. Minkä painoinen käyttäjä juoksumattoa käyttää?

Juoksumaton tiedoista kannattaa tarkistaa käyttäjän painorajat. Mitä tehokkaampi moottori juoksumatossa on, sitä paremmin se soveltuu painavammallekin käyttäjälle. Isokokoinen juoksumatto on tukevampi vaihtoehto.

3. Kuinka kovaan käyttöön juoksumatto tulee?

Juoksumaton ostoa pohtiessa kannattaa miettiä, kuinka kovaan käyttöön juoksumatto tulee. Jos juostuja kilometrejä kertyy paljon, kannattaa juoksumaton laatuun satsata. Jos juoksumatto otetaan esille pääosin huonoilla ja liukkailla keleillä, voi edullisempi juoksumatto olla sopiva vaihtoehto. Mikäli juoksumatolla on tarkoitus kävellä, voi myös kävelymatto olla sopiva vaihtoehto.

Kävelymatto toimistoon tai kotiin

Juoksumaton rinnalla viime vuosina suosiota on kasvattanut kävelymatto. Pieni kävelymatto on kätevä olohuoneessa television äärellä. Käytön jälkeen se on helppo siirtää sohvan tai sängyn alle. Kävelymatot toimivat myös kuntouttavana ja kuntoa ylläpitävänä välineenä esimerkiksi vanhuksilla.

Kävelymatto soveltuu pienen kokonsa ansiosta myös toimistoon ehkäisemään istumatyön haittoja. Sijoita kävelymatto työpisteelle, palaverihuoneeseen tai vaikkapa kahvihuoneeseen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä