Kuntopyörät

Kuntopyörä on varma valinta kotikuntoiluun. Kuntopyörällä on helppo ylläpitää tai kohottaa peruskuntoa. Perinteinen kuntopyörä sopii lähes kaikille miellyttävän ajoasennon vuoksi.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuntopyörä käyttöön joka säällä

Kuntopyöräily on lähes kaikille sopiva kuntoilumuoto. Pyörällä polkeminen ei rasita jalkojen niveliä ja pyöräilyasento on perinteisessä kuntopyörässä miellyttävä. Kuntopyörä sopii kokonsa vuoksi hyvin esimerkiksi olohuoneen nurkkaan tai makuuhuoneeseen – ja kynnys pyöräilyn aloittamiseen on matala, vaikka ulkona sataisi vettä. Kuntopyöräilyllä on helppo ylläpitää ja kohottaa aerobista peruskestävyyskuntoa. Parikin tuntia menee pyöräillessä kevyesti televisiota katsellen tai äänikirjaa kuunnellen.

Hyvä kuntopyörä on pitkäikäinen hankinta

Kuntopyörän hinta vaihtelee reilusta sadasta eurosta useamman sadan euron, jopa yli 1000 euron kuntopyöriin. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä kuntopyörä voi löytyä jo edullisemman hintaluokan kuntopyöristä. Paras kuntopyörä itselle löytyy vertailemalla erilaisia malleja.

Kalliimmissa kuntopyörissä on enemmän harjoitusohjelmia ja monipuolisemmat vastuksen säätömahdollisuudet. Kalliimman hintaluokan kuntopyörät ovat myös tukevampia, jolloin kuntopyörällä voi halutessaan polkea välillä myös seisaaltaan. Uutuutena joistakin kuntopyörämalleista löytyy polkimet myös käsille, joiden avulla harjoittelusta saadaan huomattavasti tehokkaampaa tavalliseen kuntopyöräilyyn verrattuna.

Hyvillä ja laadukkailla kuntopyörillä on pidemmät takuuajat ja ne kestävät pitkään, jopa päivittäisessä käytössä.

Pieni kuntopyörä on helposti liikuteltavissa

Kuntopyörälle löytyy lähes joka kodista sopiva tila. Pienet kuntopyörät ovat kevyitä ja helposti liikuteltavissa tarpeen mukaan. Useat pienet kuntopyörät toimivat manuaalisella magneettivastuksella ilman verkkovirtaa, joten kuntopyörän voi sijoittaa helposti vaikkapa autotalliin tai parvekkeelle.

Hiljainen kuntopyörä ei häiritse naapureita

Moni saattaa miettiä, voiko kuntopyörän hankkia kerrostaloon? Tuottaako se niin paljon melua, että naapurit häiriintyvät? Useimmat kuntopyörät ovat hyvin hiljaisia, eikä niiden tuottama tasainen ääni häiritse naapureita. Erityisen hiljainen ääni lähtee kuntopyörästä, jossa on magneettivastus. Kuntopyörän alle kannattaa sijoittaa eristävä matto, joka ehkäisee äänien kantautumista naapurihuoneistoon.

Tutustu HalpaHallin kuntopyörävalikoimaan ja tilaa kuntopyörä helposti kotiovellesi!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä