Kyykkytelineet

Kyykkytelineen avulla muutat kotisi kompaktiksi kuntosaliksi! Kyykkyteline tankoineen ja painoineen mahdollistaa painoharjoittelun kotioloissa. Kyykkyhäkki soveltuu monipuoliseen harjoitteluun ja sen avulla saat tehtyä kotona täysipainoisen lihaskuntotreenin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kyykkyteline kotikuntosalin keskiössä

Kyykkytelineen avulla saat tehtyä muun muassa jalkakyykyt ja penkkipunnerrukset sekä muut levytangolla tehtävät harjoitteet. Isoilla painoilla kyykkyjä ja penkkipunnerruksia tehtäessä kyykkyteline mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.

Kyykkytelineissä on usein myös monipuoliset säätömahdollisuudet, jolloin telineen voi säätää käyttäjälle sopivaksi. Kotiin sijoitettava kyykkyteline on jokaisen kotitreenaajan haave!

Kyykkyteline vai kyykkyhäkki?

Kyykkyhäkki on täydellinen valinta monipuolisesta lihaskuntoharjoittelusta kotioloissa haaveilevalle. Kyykkytelineeseen verrattuna kyykkyhäkki antaa monipuolisemmat harjoitusmahdollisuudet. Kyykkyjen ja penkkipunnerrusliikkeiden lisäksi kyykkyhäkeissä on usein myös leuanvetotanko. Joissakin malleissa on myös ylä- ja alataljat, joiden avulla saat harjoitettua kaikkia ylävartalon lihaksia.

Kyykkytelineet ovat usein kevyempiä liikutella, mutta tukevan rakenteensa ansiosta kestävät kovaakin käyttöä. Kyykkyhäkit ovat puolestaan kookkaampia ja painavampia ja niistä löytyy usein myös levytankotelineet sekä varmistusraudat.

Kyykkytelineet eivät sisällä levytankoja ja -painoja. Tutustu HalpaHallin verkkokaupan painovalikoimaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä