Painonnostopenkit

Kuntosalille lähteminen vie aikaa ja saattaa tuntua työläältä. Painonnostopenkkien, vinopenkkien ja muiden treenipenkkien avulla saat omaan kotiisi monipuoliset harjoittelumahdollisuudet lihaskunnon ylläpitämiseksi! Pieneenkin kotiin saat rakennettua toimivan treenihuoneen säädettävien painonnostopenkkien ansiosta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Painonnostopenkin avulla kohti kesäkuntoa!

Lihaskuntoharjoittelulla on tutkitusti useita positiivisia vaikutuksia, niin mieleen kuin kehoon! Minimoi treenaamisen esteet ja rakenna kotiin oma kuntonurkka painonnostopenkkeineen. Vähintään kaksi kertaa viikossa tehty treeni ylläpitää lihaskuntoa ja useamman treenikerran avulla saat kehitettyä lihaskuntoasi.

Painonnostopenkin avulla saat korvattua salilla tehtävän punttitreenin. Säädettävä vinopenkki on loistava apuväline käsipainoilla tai tangoilla tehtävään lihaskuntoharjoitteluun. Selkä- ja istuinosat ovat vinopenkissä hyvin säädettävissä vastaamaan tarpeitasi. Vatsalihaspenkit sekä selkälihaspenkit auttavat ylläpitämään ja kehittämään tärkeitä keskivartalon lihaksia.

Mikäli kuntoiluun käytettävää tilaa on vähemmän, kannattaa valita monitoimipenkki, jonka avulla saat kätevästi treenattua kaikki lihasryhmät. Kokoontaitettava painonnostopenkki on myös hyvä ratkaisu pieneen tilaan.

Painonnostopenkkien, vinopenkkien ja vatsalihaspenkkien avulla voit rakentaa itsellesi pienen ja toimivan kuntoiluhuoneen omaan kotiin.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä