Soutulaitteet

Soutulaite on suosittu ja tehokas lämmittelylaite lihaskuntoharjoittelussa. Soutaminen aktivoi tasapuolisesti kaikkia kehon lihaksia ja auttaa lämmittämään tehokkaasti koko kropan.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hanki soutulaite kotiin – täydellinen apuväline aerobiseen harjoitteluun!

Soutulaite soveltuu monipuoliseen harjoitteluun niin painonpudottajalle kuin kunnon kohottajallekin. Soutamalla voit polttaa jopa 1000 kaloria tunnissa! Soutulaitteella soutaminen kehittää kestävyyttä ja siinä työskentelevät niin jalkojen kuin käsienkin lihakset. Soutaminen soveltuu täydellisesti aerobiseen harjoitteluun sen kokonaisvaltaisen kuormituksen johdosta. Soutulaite on helppo sijoittaa kotiin – esimerkiksi television eteen, jolloin soututreeni tulee tehtyä samalla vaikkapa Sulkavan Suursoutuja katsellessa. Soutulaite soveltuu mainiosti myös lämmittelyyn ennen lihaskuntotreeniä.

Kokoontaitettava soutulaite säästää tilaa

Useimmat soutulaitteet ovat kevyitä käsitellä. Kokoontaitettavat soutulaitteet on helppo piilottaa olohuoneen nurkkaan tai sängyn alle sen jälkeen, kun treeni on tehty. Joissakin soutulaitteissa on myös kuljetuspyörät, jotka helpottavat laitteen liikuttamista paikasta toiseen.

Hyvä soutulaite kestää soutukilometrejä

Soutulaitteiden hinnat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta yli tuhannen euron soutulaitteisiin. Halvat soutulaitteet soveltuvat aloittelevalle soutajalle tai satunnaiseen käyttöön. Edullisimpien soutulaitteiden takuuajat eivät myöskään ole kovin pitkiä. Hyvät ja laadukkaat soutulaitteet maksavat enemmän ja kestävät kovempaa käyttöä. Kalliimman hintaluokan soutulaitteiden säädöissä on myös enemmän säätövaraa. Kalliimmat laitteet ovat tukevampia ja niissä on monipuolisemmat harjoitusmahdollisuudet.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä