Spinningpyörät

Spinningpyörän hankkiminen kotiin on kannattava investointi, jos haluaa treenata tehokkaasti ja säästää aikaa. Spinningpyörän monipuoliset säätömahdollisuudet takaavat monipuolisen treenin. Pyöräily on myös kävelijälle ja juoksijalle varteenotettava treenimuoto nivelystävällisyytensä vuoksi.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Spinningpyörä kotiin – tehokas treeni lyhyessä ajassa!

Spinning on suosittu ja tehokas kuntoilumuoto. Hikipisaroita on pyörän päällä perinteisesti valutettu spinning-saleissa, mutta viime vuosina spinningpyöriä on yhä enemmän hankittu myös kotiin. Tehokkaan ja monipuolisen treenin voi spinningpyörällä suorittaa jopa puolessa tunnissa!

Hyvä spinningpyörä mahdollistaa monipuolisen harjoittelun

Spinningpyörällä harjoittelu sopii lähes kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat harjoitella monipuolisesti kotioloissa. Erityisesti ajoasentonsa vuoksi spinningpyörä sopii enemmän pyöräilyä harrastaneille tai aktiivisille kuntoilijoille. Spinning-harjoittelu sopii myös kilpapyöräilijöille tai triathlonisteille talvikauden harjoitusmuodoksi. Paras spinningpyörä löytyy erilaisia pyöriä vertailemalla.

Spinningpyörän hintaan vaikuttavat muun muassa pyörässä käytetyt osat ja materiaalit sekä pyörän säätömahdollisuudet. Kalliimmissa spinningpyörissä on myös erilaisia harjoitusohjelmia sekä treenaamisen seurantaa helpottavia mittareita.

Kuntopyörä vai spinningpyörä?

Perinteisiin kuntopyöriin verrattuna spinningpyörässä on matalampi ajoasento ja lukkopolkimet, johon pyöräilykengän saa tukevasti kiinnitettyä. Laadukkaissa spinningpyörissä on monipuoliset säätömahdollisuudet, jotka mahdollistavat pyörän räätälöimisen juuri itselle sopivaksi. Spinningpyörissä voi säätää penkin etäisyyttä ja korkeutta, sekä sarvien korkeutta ja asentoa. Sarvien säätömahdollisuuksien avulla harjoittelun aikana otteita on mahdollisuus vaihdella monipuolisesti.

Spinningpyörä on myös usein tavallista kuntopyörää tukevampi – ja mahdollistaa harjoittelun seisoma-asennossa, jolloin jalkojen lihakset pääsevät monipuolisesti töihin. Spinningpyörässä on usein varusteina juomapullo- ja puhelintelineet. Puhelintelineen avulla voit hyödyntää myös erilaisia harjoitusohjelmia pyöräilyharjoituksen tehostamiseksi.

Hiljainen spinningpyörä sopii myös kerrostalokäyttöön

Markkinoiden hiljaisimmissa spinningpyörissä on hiljainen ääni, mikä mahdollistaa pyörän käytön naapureita häiritsemättä. Spinningpyörä sopii melko pieneen tilaan, eikä niiden mitoissa ole suuria eroavaisuuksia.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä