Retkivalot ja heijastimet

Retkeilyvalojen ansiosta pimeä vuodenaika ei rajoita ulkoilua. Lenkkipolkujen lisäksi otsalamppu tai taskulamppu lisää valoa erilaisiin kodin askareisiin, kuten lemmikin kynsien leikkaamiseen, neulomiseen, siivoamiseen ja pihatöihin. Taskulamppu pelastaa, jos sähkökatko yllättää tai kellarista palaa kattolamppu. Kotona on hyvä olla ainakin yksi taskulamppu hätätilanteiden varalta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ladattava taskulamppu on käytännöllinen

Taskulamppu voi toimia paristoilla tai ladattavalla akulla. Ladattava taskulamppu on suosittu vaihtoehto, koska sen voi ladata helposti USB-johdon avulla esimerkiksi seinälaturissa, autossa ja läppärissä.

Monet taskulampuista toimivat nykyään LED-valoilla. LED-tekniikka on muuttanut taskulamppujen ominaisuudet lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla. LED-taskulamppu ei kuumene käytössä ja runko on valmistettu kestävämmästä materiaalista. LED-valo on valovoimaltaan myös tehokkaampi kuin perinteinen polttimo.

Taskulamppujen ominaisuudet ilmaistaan erilaisin standardein 

Taskulampun valokeila voi olla pistemäinen tai keilamainen. Joidenkin taskulamppumallien valokeilaa ja valotehoa voidaan säätää. Taskulamput kestävät nykyään paremmin myös kolhuja ja erilaisia sääolosuhteita. Näitä ominaisuuksia voit tarkastella erilaisten standardien avuilla.

Taskulampuissa käytetään yleensä FL1-standardia, joka ilmaisee maksimivalovirran luumeneina, maksimikäyttöajan, valon kantomatkan, valokeilan intensiteetin, eli keilan keskiosan kirkkauden kandeloina (cd) ja iskunkestävyyden. IPXX-suojausstandardi kertoo, miten vesitiivis taskulamppu on.

Ladattava otsalamppu on helppo ja kestävä valinta

Otsalamppu on hämärällä liikkuvan ulkoilijan täsmäase pimeyttä vastaan. Otsalamppu vapauttaa kädet suunnistuskartan lukemiseen tai työkalujen käyttämiseen. Erilaisten kiinnikkeiden avulla otsalamppu voidaan virittää kypärään tai tankoon kiinni.

Otsalamppuja on saatavana paristokäyttöisenä ja ladattavana. Ladattava otsalamppu on päihittänyt helppoudellaan monet paristokäyttöiset otsalamput. Ladattava otsalamppu kytketään USB-johdolla esimerkiksi autoon, tietokoneeseen tai varavirtalähteeseen latautumaan.

Otsalamput sopivat vauhdikkaaseen menoon

Paras otsalamppu on sellainen, joka sopii käyttötarkoitukseesi. Jos haluat lisävaloa lenkkipolulle, valitse kevyt ja tehokas otsalamppu, joka ei heilu päässä juostessa. Retkeilyyn sopii vesitiivis ja iskunkestävä otsalamppu. Yli 1000 luumenin otsalamput sopivat erityisesti maastopyöräilyyn ja polkujuoksuun.

Karkoita pimeys ja tutustu HalpaHallin verkkokaupassa laadukkaisiin ja tehokkaisiin retkeiluvaloihin!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä