Otsalamput

Otsalamppujen ansiosta pimeä vuodenaika ei rajoita ulkoilua. Lenkkipolkujen lisäksi otsalamppu lisää valoa erilaisiin kodin askareisiin, kuten lemmikin kynsien leikkaamiseen, neulomiseen, siivoamiseen ja pihatöihin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ladattava otsalamppu on helppo ja kestävä valinta

Otsalamppu on hämärällä liikkuvan ulkoilijan täsmäase pimeyttä vastaan. Otsalamppu vapauttaa kädet suunnistuskartan lukemiseen tai työkalujen käyttämiseen. Erilaisten kiinnikkeiden avulla otsalamppu voidaan virittää kypärään tai tankoon kiinni.

Otsalamppuja on saatavana paristokäyttöisenä ja ladattavana. Ladattava otsalamppu on päihittänyt helppoudellaan monet paristokäyttöiset otsalamput. Ladattava otsalamppu kytketään USB-johdolla esimerkiksi autoon, tietokoneeseen tai varavirtalähteeseen latautumaan.

Fenix-otsalamput sopivat vauhdikkaaseen menoon

Paras otsalamppu on sellainen, joka sopii käyttötarkoitukseesi. Jos haluat lisävaloa lenkkipolulle, valitse kevyt ja tehokas otsalamppu, joka ei heilu päässä juostessa. Retkeilyyn sopii vesitiivis ja iskunkestävä otsalamppu.

Yli 1000 luumenin otsalamput sopivat erityisesti maastopyöräilyyn ja polkujuoksuun. Fenix-merkin otsalamput ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja valovoimaisuudestaan.

Testivoittaja Fenix Superraptor 2 -otsalampun kaksoisvalojärjestelmä on tehokkuudeltaan 1500 luumenia. Sen valokeila kantaa jopa 170 metriin asti. Kevyt ja kestävä magnesiumrunko sekä pöly- ja vesitiiviys tekevät tästä otsalampusta markkinoiden ykkösen.

Fenix HM60R -malli on valovoimaisen 1200 luumenin lisäksi myös älykäs. Otsalamppumalli tunnistaa kantajansa askelnopeuden ja säätää valon määrää etenemisvauhdin mukaan.

Karkoita pimeys ympäriltäsi tilaamalla HalpaHallin verkkokaupasta tehokas ja kestävä otsalamppu!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä