Potkukelkat

Potkukelkkailu säilyttää suosionsa sukupolvesta toiseen! Perinteinen potkukelkka tai moderni Kickspark-potkukelkka on mitä mainioin kulkuväline talven liukkailla keleillä. Potkukelkkaretki jäälle lämpimän kaakaon ja ruisleivän kera ilahduttaa varmasti perheen pienimpienkin päivää. Potkukelkan kyydissä voit kuljettaa lasta, tavaroita tai vaikkapa kauppaostoksia. Eslan laadukkaat potkukelkat löydät HalpaHallin valikoimasta, niin lapsille kuin aikuisille.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Pois alta, potkukelkka tulee!

Kylmää, pakkasta ja liukasta. Mitä parhain keli potkukelkkailulle! Potkukelkat ovat olleet usean kodin vakiovaruste jo vuosikymmenien ajan. Hyvin säilyttämällä ja huoltamalla potkukelkka kestää aina seuraavalle sukupolvelle saakka. Potkukelkat ovat liukkaiden talvikelien pelastus, sillä potkukelkalla on lähes mahdoton kaatua. Potkukelkalla on mukava potkutella myös vaikkapa meren tai järven jäällä. Pilkkikelkka puolestaan on jokaisen talvikalastajan vakiovaruste. Kokoontaittuva potkukelkka on helppo säilyttää varastossa kesän yli.

Kotimainen ESLA-potkukelkka aikuisille ja lapsille

ESLA-potkukelkkoja on valmistettu jo vuodesta 1933 saakka. Potkukelkat valmistetaan kotimaisista raaka-aineista pohjoisiin olosuhteisiin. Perinteiset ESLA-potkukelkat ovat laadukkaita ja kestäviä kulkuvälineitä, jotka tarjoavat iloa ja riemua talviseen liikkumiseen. Laadukas ESLA-Potkukelkka on kestävä ja turvallinen valinta, joka kestää oikein säilytettynä vuosikymmeniä. Potkukelkkoihin on saatavilla edullisina varaosina esimerkiksi liukujalaksia tai hankijalaksia.

Laajasta valikoimasta löydät potkukelkkoja eri väreissä aikuisille ja lapsille. Jopa alle metrin pituinen taapero voi potkutella malliston pienimmällä potkukelkalla.

Kickspark potkukelkka tehokkaaseen kuntoiluun 

ESLAn mallistosta löytyy moderni Kickspark-potkukelkka, joka on suunnattu urheilijoille ja kuntoilijoille. Muotoilunsa, säädettävän ajoasennon ja kevyen alumiinirungon ansiosta Kicksparkilla voi tehdä pitkänkin lenkin ilman, että selkä väsyy. Kickspark-potkukelkkoihin on saatavilla lisävarusteena koiran kelkkaliinat, tuplajarru sekä jalasten alle asennettava hankijalakset.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä