Pulkat, rattikelkat ja liukurit

Lasten ulkoleikit alkavat kukoistamaan sateisen syksyn jälkeen viimeistään silloin, kun ensilumi pakkasen saattelemana laskeutuu maan päälle ja talvilelut kaivetaan varastosta esiin. Mäenlaskun tunnetuimmat ratsut: pulkka, liukuri ja rattikelkka löytyvät melkeimpä poikkeuksetta jokaisen lapsiperheen kodista. Halpahallin valikoimastakin näitä klassisia pulkkamäen vauhtihirmuja on saatavilla, uusien ja innovatiivisten tulokkaiden rinnalla.

Nämä uudet tulokkaat eivät mullista perinteistä mäenlaskua, mutta tarjoavat suosittuun talviharrastukseen lisää mielikuvitusta ja hupia. Jo tavallisista mäenlaskun välineistä on tehty erilaisia variaatioita - esimerkiksi liukuri on saanut rinnalleen liukumaton, lumipatjan ja tuplaliukurin. Lumilauta on myös tuotu laskettelun maailmasta pulkkamäkiin. Lapsille lumilaudat tuovat kovaa, mutta erittäin hyvää haastetta laskemiseen - lumilaudan päällä pysyminen mäen alas saakka vaatii erityistä vartalonhallintaa ja tasapainoa.

Kaipaat lumisiin mäenlaskupäiviisi sitten vauvapulkkaa, lasten lumilautaa tai Stiga rattikelkkaa, löydät Halpahallista kaiken tarvittavan. Liukuri kainaloon ja kohti hauskoja pulkkamäkihetkiä!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Stiga tuo riemua mäenlaskuun

Osa laskijoista pysyvät perinteisissä menopeleissä, kun toiset kaipaavat laskuihinsa jotain uutta ja erikoista. Stiga tarjoaa näitä molempia: esimerkiksi Stiga Snow Racer rattikelkka tuo vauhdin hurmaa sitä kaipaaville laskijoille, kun taas Stiga Snow Rocket liukuu sulavasti sileän lumen päällä. Stiga on pitänyt huolen rattikelkoissaan, että hauskuus ei ole rajattu vain lapsille, nimittäin Stiga Snowracer Curve sopii myös aikuisten käyttöön ja hauskanpitoon. Rattikelkat ovat varustettu jarruilla ja sisäänkelautuvalla sisänarulla: naru ei siis jää mäenlaskussa lumen ja rattikelkan väliin, ja kunnollinen jarru pitää huolen, ettei vauhti ylly kuskille holtittomaksi. Stigan rattikelkat ja liukurit ovat tehty kestämään pomppuisempaakin kyytiä - merkki on tunnettu laadukkaista ja pakkasenkestävistä tuotteistaan.

HalpaHallin valimoimasta löydät nämä Stigan valmistamat rattikelkat, vauvan pulkat, lumipotkulaudat ja monenlaiset liukurit. Valikoimastamme löytyvät myös toisen arvostetun muovituotteiden valmistajan, Plaston, pulkat.

Mäenlaskuvälineistä moneksi

Mäenlaskun lisäksi pulkat ja kelkat toimivat talvisessa säässä kätevänä kuljetusvälineenä lapsille. Esimerkiksi kauppareissu on näppärä hoitaa vetämällä perässään pulkkaa tai rattikelkkaa, jossa lapsi istuu. Isompaan pulkkaan mahtuu hyvin vaikka luistin- tai kauppakassi.

Stigan mallistosta löytyy pienten lasten kuljetukseen suunniteltu baby-pulkka, jossa on tukeva selkänoja ja vyötäröhihna pitämässä lasta paikallaan. Vauvapulkassa on myös lämpöä antava vaahtomuovipehmuste istuimessa ja selkänojassa. Tällaisessa Stigassa voi matkustaa jo istumaan oppinut pienokainen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä