Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen kermaisen suussasulavasta mausta olivat saaneet nauttia ainoastaan Manhattanin delien asiakkaat New Yorkissa. Alun perin trappistimunkkien kehittämien Saint Paulin -juustojen juuret ovat Ranskassa. Lapinlahdella juustomestarimme kypsyttävät sitä vähintään kolmen kuukauden ajan. Valio Kappeli® sopii erityisesti herkutteluun, mutta kokeile sitä myös astetta parempiin voileipiin tai vaikkapa juustosalaattiin.
Pehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen kermaisen suussasulavasta mausta olivat saaneet nauttia ainoastaan Manhattanin delien asiakkaat New Yorkissa. Alun perin trappistimunkkien kehittämien Saint Paulin -juustojen juuret ovat Ranskassa. Lapinlahdella juustomestarimme kypsyttävät sitä vähintään kolmen kuukauden ajan. Valio Kappeli® sopii erityisesti herkutteluun, mutta kokeile sitä myös astetta parempiin voileipiin tai vaikkapa juustosalaattiin.
UNPREPARED 100 g
Energiasisältö noin 398 kcal
Rasvaa noin 34 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 20 g
Rasvaa, josta kertatyydyttymättömiä rasvoja noin 7.5 g
FAPUCIS noin 0.6 g
Hiilihydraattia noin 0 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0 g
Hiilihydraattia josta sokerialkoholeja (polyolit) noin 0 g
Hiilihydraattia josta tärkkelystä noin 0 g
Ravintokuitua noin 0 g
Proteiinia noin 22 g
Suola noin 1.4 g
CA 8
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.