Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.
Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.
Pastöroitu MAITO, suola, hapate ja väriaine (E 160b pinnassa).
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö tasan 365 kcal
CA 94 EXACT 750
ZN 33 EXACT 3.3
NA tasan 720 mg
RIBF 19 EXACT 0.27
VITB12 48 EXACT 1.2
FAPUCIS tasan 0.5 g
Rasvaa, josta kertatyydyttymättömiä rasvoja tasan 6.4 g
Proteiinia tasan 25 g
Hiilihydraattia tasan 0 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon tasan 0 g
Hiilihydraattia, josta laktoosia tasan 0 g
Rasvaa tasan 29 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja tasan 17 g
Suola tasan 1.8 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.