Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valio Luostari® on täydellinen juusto herkutteluun, leivän päälle, salaattiin tai juustotarjottimelle. Valitse pala tai viipaleet.
Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valio Luostari® on täydellinen juusto herkutteluun, leivän päälle, salaattiin tai juustotarjottimelle. Valitse pala tai viipaleet.
Pastöroitu MAITO, suola, hapate ja väriaine (E 160b pinnassa).
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö tasan 365 kcal
CA 94 EXACT 750
ZN 33 EXACT 3.3
NA tasan 720 mg
RIBF 19 EXACT 0.27
VITB12 48 EXACT 1.2
FAPUCIS tasan 0.5 g
Rasvaa, josta kertatyydyttymättömiä rasvoja tasan 6.4 g
Proteiinia tasan 25 g
Hiilihydraattia tasan 0 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon tasan 0 g
Hiilihydraattia, josta laktoosia tasan 0 g
Rasvaa tasan 29 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja tasan 17 g
Suola tasan 1.8 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.