Säädettävät valosarjat tuovat valoa pimenevään syksyyn – luonnonläheiset värit sisustukseen

Säädettävät valosarjat tuovat valoa pimenevään syksyyn – luonnonläheiset värit sisustukseen

Illat pimenevät ja erilaiset valosarjat koristavat yhä useamman pihoja jo selvästi ennen talven tuloa. Enää ulkovalosarjaan ei välttämättä tarvitse kytkeä ajastinta pistorasiaan (ja muuttaa aikaa aina pimeän tulemisen mukaan), koska useissa valosarjoissa on hämäräkytkin eli valot syttyvät automaattisesti hämärän tullen.

- Valosarjoissa oleva led-tekniikka on edennyt niin, että samaan led-lamppuun voidaan rakentaa sisälle lämmin ja viileä valo eli sarjan saa periaatteessa kumman väriseksi vain tai vaikkapa vilkkumaan. Valikoimissa on nykyään myös äänisensorilla ohjautuvia valosarjoja, Jenni Velin Kokkolan HalpaHallista sanoo.

Jos omalla pihalla on esimerkiksi isoja koristepensaita, jopa yhden sarjan sisältävällä 1500 led-valolla saa koristeltua isonkin kasvin.

- Selvästi muodissa tuntuu olevan myös huurrepallojen kaltaiset valot, Velin tietää.

Syksyn muotisana sisustuksessa on luonnonläheisyys. Luonto näkyy sekä värivalinnoissa että esimerkiksi tyynyjen ja verhojen kuoseissa. Tyynyissä esillä ovat nyt niin kukat, lehdet kuin puiden rungotkin. Sinapinkeltainen ja ruskeat eri sävyt ovat syksyn 2020 värejä. Asiantuntijat puhuvat mausteisista sävyistä. Myös pehmeät roosan sävyt sekä valkoinen, beige ja harmaa jatkavat suosittuina sisustuksessa.

Boho-tyylinen sisustaminen kiinnostaa myös yhä enemmän ja enemmän kuluttajia. Tyyliin kuuluvat esimerkiksi erilaiset luonnonmateriaalit ja ”täyteläisen” näköinen sisustaminen näyttävillä makrame-tyynyillä ja kudotuilla matoilla.

Hyvin helposti ja nopeasti uutta ilmettä saa esimerkiksi olohuoneeseen vaihtamalla sohvalla oleviin koristetyynyihin päälliset. Näin voi muuttaa vaikka koko huoneen värimaailman.

Uutta väritunnelmaa voit jatkaa vaikkapa verhoissa: Esimerkiksi verhoihin ommeltu yhdistelmäverhonauha mahdollistaa verhon kiinnittämisen monella eri tavalla. Verhot voidaan ripustaa pujotuskujasta suoraan verhotankoon tai käyttämällä verhonauhan erilaisia ominaisuuksia.

Tällöin verhonauhan avulla verhon voin ripustaa piilolenkeistä suoraan verhotankoon tai käyttämällä erikseen hankittavia rypytysnauha- tai sormikoukkuja. Erilaisilla ripustustavoilla verhot saa asettumaan loivemmille tai tiheämmille poimutuksille oman mieltymyksen mukaisesti.

Tutustu tarkemmin HalpaHallin valaistustarjontaan!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä