Älylamput

Muuta kodin valaistus älykkääksi! Älylamppu on nimensä mukaisesti älykäs polttimo, jonka väriä ja valon voimakkuutta voi säätää langattomasti. Älylampun voi asentaa tavalliseen kodin valaisimeen.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Älylampulla saat tavallisesta valaisimesta tyylikkään tunnelman luojan

Älylampuilla muutat kodin tunnelman käden käänteessä. Sytytä valot, himmennä, vaihda valon värilämpötilaa tai väriä helposti omalta kotisohvaltasi. Valoja ohjataan mobiilisovelluksella, erillisellä ohjaimella tai äänikomennolla.

Voit ajastaa älylampun syttymään tiettyyn kellonaikaan tai ohjata älylampun värejä seuraamaan käynnissä olevan musiikin tai elokuvan värimaailmaa. Helpota illalla unen tuloa säätämällä värilämpötila rentouttavan lämpimäksi. Päivällä energistä oloa ylläpitää kylmä värilämpötila.

Älylampun voi pyöräyttää paikoilleen mihin tahansa kodin valaisimeen, jossa on lamppua vastaava kanta. Ledeillä toimivat älylamput vievät vähemmän sähköä kuin perinteiset polttimot ja halogeenit. Ne myös kestävät tavallista pidempään käyttöä, joten rahallisesti arvokkaat älylamput maksavat itsensä nopeasti takaisin.    

Philips Hue -lampuilla kodin valaistus kerralla älykkääksi

Philips Hue -älylamput ovat markkinoiden parhaimmistoa! Philips Hue -lampuissa on paljon erilaisia muoto- ja kokovaihtoehtoja. Lampuissa on panostettu erityisesti syvän vihreän, syaanin ja sinisen sävyihin, jotta kodin valaistusasetukset olisivat entistäkin paremmat.

Voit määrittää valoasetuksista suosikkisi, ajastaa sekä mukauttaa valaistuksia. Valaistusta ohjataan Hue-mobiilisovelluksella Bluetooth-yhteyden avulla.

Kaikki Philips Hue -lamput ovat yhdistettävissä Philips Hue Bridge -järjestelmään, jolla voit ohjata valaistusta etänä mistä tahansa päin maailmaa. Voit liittää järjestelmään jopa 50 Philips Hue -lamppua ja varustetta!

Siirrä kotisi valaistus nykyaikaan ja tilaa älylamppuja helposti HalpaHallin verkkokaupasta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä