Älyvalaisimet

Muunna kotisi valaistus tälle vuosituhannelle älyvalaisimella. Älyvalaisin auttaa arjen askareissa ja toimii tunnelman luojana. Ota ensiaskel älykotiin vaihtamalla valot älyvalaisimiin!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Älyvalaisin sopii jokaiseen kotiin

Älyvalaisinmalleja on laidasta laitaan – on plafondeja, kattospotteja, valonauhoja ja pöytävalaisimia. Asennukseltaan älyvalaisin ei poikkea mitenkään tavallisesta valaisimesta, vaan sen pystyy yleensä itse asentamaan omaan kotiin.

Älyvalaisimissa on samoja ominaisuuksia kuin älylampuissa ja älyvalonauhoissa. Valoa voidaan himmentää portaittain ja värilämpötilaa säätää kylmästä lämpimään. Joissain älyvalaisinmalleissa voi myös tallentaa valaisuasetuksia tai vaihtaa valon väriä.

Muuta illalla älyvalaisimen värilämpötila rentouttavan lämpimäksi saadaksesi paremmin unta tai aseta lastenhuoneen valaisin yövalotilaan iltasadun aikana.

Energiatehokkaat älyvalaisimiset toimivat led-lampuilla, jotka ovat valovoimaltaan hyvin kirkkaita. 

Ohjaa älyvalaisinta valokatkaisijasta tai etänä

Älyvalaisimia ohjataan mallista riippuen normaalilla valokatkaisijalla, mobiilisovelluksella, ohjaimella tai äänikomennoilla.  

Valikoimassamme on esimerkiksi laadukkaita Nordlux-älyvalaisimia, joissa on Moodmaker-ohjaus valon himmentämistä varten. Moodmaker toimii tavallisella valokatkaisijalla, joten sinun ei tarvitse asentaa puhelimeen sovellusta tai käyttää aikaa laitteen ominaisuuksien opetteluun.

Jos haluat viimeisen päälle älykkäät valaisinratkaisut, panosta Philips Hue -älyvalaisimiin. Valaistusta ohjataan Hue-mobiilisovelluksella ja voit halutessasi yhdistää valaisimet Philips Hue Bridge -järjestelmään, jolla voit ohjata valaistusta etänä mistä päin maailmaa tahansa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä