Älyvalonauhat

Älyvalonauha luo pehmeää epäsuoraa valoa katon rajaan, keittiön välitilaan tai portaikkoon. Älykkäillä toiminnoilla voit helposti säätää valon voimakkuutta tai värisävyä.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Älyvalonauha luo kotiin modernin ilmeen

Älyvalonauha on näyttävä kodin valaisin, joka tuo uudenlaista ilmettä sisustukseen. Valonauhalla valaiset tehokkaasti ja tyylikkäästi makuuhuoneen, olohuoneen tai vaikkapa lasten huoneen.

Älyvalonauhaa ohjataan langattomasti mobiilisovelluksella tai erillisellä ohjaimella. Voit säätää valon voimakkuutta ja värilämpötilaa napin painalluksella. Älyvalonauhan RGB-ominaisuus mahdollistaa valon värin vaihtamisen jopa 16 miljoonasta eri värivaihtoehdosta!

Erikseen myytävillä, metrin mittaisilla jatkopaloilla voi pidentää älyvalonauhaa useiden metrien pituiseksi. Useat älyvalonauhat voi tarvittaessa leikata saksilla lyhyemmäksi. 

Älyvalonauha kiinnitetään paikoilleen mukana tulevilla kiinnikkeillä tai liimataan valonauhan takana olevan liimapinnan avulla.

Philips Hue Lightstrip -älyvalonauhalla kustomoit täydellisen valaistuksen

Valikoimassamme on laadukkaita Philips Hue Lightstrip ja Airam Smart Strip -älyvalonauhoja.

Philips Hue Lightstrip -älyvalonauhaa voi muotoilla, lyhentää ja kiinnittää mihin tahansa tilaan. Metrin mittaisilla jatkopaloilla voit rakentaa jopa 10 metriä pitkän älyvalonauhan! Philips Hue Lightstripin voi yhdistää saman sarjan älylamppuihin ja sitä voidaan ohjata etänä Philips Hue Bridge -järjestelmän kautta.

Airam Smart Strip -älyvalonauhalla voit himmentää, säätää värilämpötilaa, ajastaa valaistuksia ja luoda erilaisia teemoja. Jatkopaloilla voit rakentaa maksimissaan viisi metriä pitkän valonauhan.  

Asentaminen ei voisi olla helpompaa: kiinnitä Airam Smart Strip -valonauha haluamallesi paikalle, kytke pistorasiaan ja nauti upeasta tunnelmavalaistuksesta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä