Linkosuon Leipomon perustajan Aarne Oskarin motto Laadusta ei lipsuta on aina ollut napakka ohje kaikessa toiminnassamme.
Vain harvojen mestareitten hyppysissä piilee tietotaito, kuinka murea Varrasleipä syntyy. Linkosuon leivinuuneilla, Kangasalan Mannakorvessa, nämä syntysanat on tunnettu jo vuodesta 1960. Suuren suosion takana on aidon hapanjuuren ja rukiin antama luonnollinen maku, rapeus ja ravintokuitujen rikkaus.
Varrasleivät ovat trendikästä täysjyväruista sataprosenttisesti
Linkosuon Leipomon perustajan Aarne Oskarin motto Laadusta ei lipsuta on aina ollut napakka ohje kaikessa toiminnassamme.
Vain harvojen mestareitten hyppysissä piilee tietotaito, kuinka murea Varrasleipä syntyy. Linkosuon leivinuuneilla, Kangasalan Mannakorvessa, nämä syntysanat on tunnettu jo vuodesta 1960. Suuren suosion takana on aidon hapanjuuren ja rukiin antama luonnollinen maku, rapeus ja ravintokuitujen rikkaus.
Varrasleivät ovat trendikästä täysjyväruista sataprosenttisesti
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 1357 kJ
Rasvaa noin 2.4 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.3 g
Hiilihydraattia noin 56 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 1 g
Ravintokuitua noin 19 g
Proteiinia noin 9.6 g
Suola noin 1.2 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.