Pasta! Fusilli, pappardelle, makaroni, bucatini, tagliatelle, penne, trofie ja noin viisisataayhdeksänkymmentäkolme muuta muotoa.
On kierrettä ja kiemuraa, pitkää ja pätkää, pientä ja paksua, täytettyä ja onttoa. Pasta on parasta. Millä muulla raaka-aineella valmistat vartissa muutamalla raaka-aineella unohtumattoman aterian?
Upeasti kuvitettu Pastakirja matkaa pastan alkulähteille Italiaan ja esittelee kaiken maailman parhaat pastareseptit ragu bolognesen ja vongolen tapaisista klassikoista aasialaisiin ja amerikkalaisiin pastaruokiin.
Pasta! Fusilli, pappardelle, makaroni, bucatini, tagliatelle, penne, trofie ja noin viisisataayhdeksänkymmentäkolme muuta muotoa.
On kierrettä ja kiemuraa, pitkää ja pätkää, pientä ja paksua, täytettyä ja onttoa. Pasta on parasta. Millä muulla raaka-aineella valmistat vartissa muutamalla raaka-aineella unohtumattoman aterian?
Upeasti kuvitettu Pastakirja matkaa pastan alkulähteille Italiaan ja esittelee kaiken maailman parhaat pastareseptit ragu bolognesen ja vongolen tapaisista klassikoista aasialaisiin ja amerikkalaisiin pastaruokiin.
- Kovakantinen kirja - 256 sivua - Tekijät: Mikko Takala, Sami Rekola ja Tommi Anttonen - Kustantaja: Readme.fi Oy
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.