Arla mango-suklaakääretorttu

Mango-suklaakääretorttu on raikas versio perinteisestä unelmatortusta. Rahkatäyte tekee mango-suklaakääretortusta mehevän ja helposti leikattavan.

Ohje: 

  • Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Sekoita jauhot, perunajauhot, levinjauhe ja kaakao keskenään, lisää ne siivilän läpi munavaahtoon varovaisesti sekoittaen.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuorattulle uunipelille. Paista 200°C noin 8-10 minuuttia.
  • Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille, anna hiukan jäätyä.
  • Levitä mangorahka levylle, ei aivan reunoille asti. Kääri torttu leivipaperia hyväksikäyttäen.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
15 palaa

Ainekset

4kpl Kananmunaa
1½dl

Sokeria

3/4dl Perunajauhoa
1dl Erikoisvehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
2rkl Kaakaojauhetta
3prk Arla Ihana Rahka Mango laktoositon

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä