Back to Top

Arla paistettu piparkakkurahkakakku

 

 

Kolmen raaka-aineen paistettu piparkakkurahkakakku valmistuu helposti jouluiseen kahvipöytään. Tutustu ihanaan joulureseptiin! 

Ohje: 

  • Kuumenna uuni 140C asteeseen. Pingota leivinpaperi noin 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
  • Murskaa piparkakut ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Notkista piparkakkurahka kulhossa ja kaada vuokaan. Paista uunin alatasolla 40 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi. Anna piparkakku-rahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Siirrä kakku tarjoilulautaselle ja koristele piparkakuilla juuri ennen tarjoilua.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
1 kakku

Ainekset

100 g Piparkakkuja
40 g Arla normaalisuolaista meijerivoita
800 g Arla Ihana piparkakkurahkaa (4prk)

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä