Kolmen raaka-aineen paistettu piparkakkurahkakakku valmistuu helposti jouluiseen kahvipöytään. Tutustu ihanaan joulureseptiin!
Ohje:
- Kuumenna uuni 140C asteeseen. Pingota leivinpaperi noin 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
- Murskaa piparkakut ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
- Notkista piparkakkurahka kulhossa ja kaada vuokaan. Paista uunin alatasolla 40 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi. Anna piparkakku-rahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Siirrä kakku tarjoilulautaselle ja koristele piparkakuilla juuri ennen tarjoilua.
1 kakku
Ainekset
100 g | Piparkakkuja |
40 g | Arla normaalisuolaista meijerivoita |
800 g | Arla Ihana piparkakkurahkaa (4prk) |