Arla paistettu piparkakkurahkakakku

 

 

Kolmen raaka-aineen paistettu piparkakkurahkakakku valmistuu helposti jouluiseen kahvipöytään. Tutustu ihanaan joulureseptiin! 

Ohje: 

  • Kuumenna uuni 140C asteeseen. Pingota leivinpaperi noin 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
  • Murskaa piparkakut ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Notkista piparkakkurahka kulhossa ja kaada vuokaan. Paista uunin alatasolla 40 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi. Anna piparkakku-rahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Siirrä kakku tarjoilulautaselle ja koristele piparkakuilla juuri ennen tarjoilua.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
1 kakku

Ainekset

100 g Piparkakkuja
40 g Arla normaalisuolaista meijerivoita
800 g Arla Ihana piparkakkurahkaa (4prk)

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Suomen vahvimmat platina