The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Moi,
Sivustollamme käytetään evästeitä.
Lue lisää
Skip to Content
Arla riisipuuro
Riisipuuro kuuluu jouluun! Voit tarjoilla riisipuuron sokerin ja kanelin tai sekahedelmäkiisselin kanssa. Kokeile reseptiä!
Ohje:
- Aloita riisipuuron valmistus sulattamalla ensin voi paksupohjaisessa kattilassa.
- Lisää riisi, suola ja noin 3 dl maitoa. Kuumenna riisipuuro koko ajan sekoittaen.
- Laske lämpöä ja lisää loput maidosta vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen.
- Lisää riisipuuroon kanelitanko.
- Hauduta riisipuuroa miedolla lämmöllä kannen alla noin 40 minuuttia. Sekoita välillä. Varo ettei riisipuuro pääse kiehumaan yli.
- Tarjoa valmis riisipuuro sokerin ja kanelin tai kiisselin kera.
Ainekset neljälle
1rkl |
Arla Meijerivoita |
1,5dl |
Puuroriisiä |
1/2tl |
Suolaa |
1l |
Arla Puuromaitojuoima 1l (UHT) |
1 |
Kanelitanko |
TARJOILUUN |
|
Sokeria |
|
Kanelia |