Arla riisipuuro

Arla riisipuuro  

Riisipuuro kuuluu jouluun! Voit tarjoilla riisipuuron sokerin ja kanelin tai sekahedelmäkiisselin kanssa. Kokeile reseptiä!


Ohje: 

  • Aloita riisipuuron valmistus sulattamalla ensin voi paksupohjaisessa kattilassa.
  • Lisää riisi, suola ja noin 3 dl maitoa. Kuumenna riisipuuro koko ajan sekoittaen.
  • Laske lämpöä ja lisää loput maidosta vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen.
  • Lisää riisipuuroon kanelitanko.
  • Hauduta riisipuuroa miedolla lämmöllä kannen alla noin 40 minuuttia. Sekoita välillä. Varo ettei riisipuuro pääse kiehumaan yli.
  • Tarjoa valmis riisipuuro sokerin ja kanelin tai kiisselin kera.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset neljälle

1rkl Arla Meijerivoita
1,5dl Puuroriisiä
1/2tl Suolaa
1l Arla Puuromaitojuoima 1l (UHT)
1

Kanelitanko

 

TARJOILUUN

  Sokeria
  Kanelia

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Suomen vahvimmat platina