Arla riisipuuro
Riisipuuro kuuluu jouluun! Voit tarjoilla riisipuuron sokerin ja kanelin tai sekahedelmäkiisselin kanssa. Kokeile reseptiä!
Ohje:
- Aloita riisipuuron valmistus sulattamalla ensin voi paksupohjaisessa kattilassa.
- Lisää riisi, suola ja noin 3 dl maitoa. Kuumenna riisipuuro koko ajan sekoittaen.
- Laske lämpöä ja lisää loput maidosta vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen.
- Lisää riisipuuroon kanelitanko.
- Hauduta riisipuuroa miedolla lämmöllä kannen alla noin 40 minuuttia. Sekoita välillä. Varo ettei riisipuuro pääse kiehumaan yli.
- Tarjoa valmis riisipuuro sokerin ja kanelin tai kiisselin kera.
Ainekset neljälle
1rkl | Arla Meijerivoita |
1,5dl | Puuroriisiä |
1/2tl | Suolaa |
1l | Arla Puuromaitojuoima 1l (UHT) |
1 | Kanelitanko |
TARJOILUUN |
|
Sokeria | |
Kanelia |