Tikka Masala on helppo ja mausteinen intialainen ruoka. Valmistus on nopea, joten Tikka Masala on täydellinen arkiruoka. Tutustu reseptiin ja kokeile!
Ohje
- Aloita valmistamaan Tikka Masala ja paloittele ensiksi broilerinfileet. Ruskista sitten broilerinfileet voissa pannulla.
- Lisää pannulle pilkottu sipuli ja kuullota hetki.
- Kaada sekaan Lempi Tikka Masala -kerma ja anna poreilla 10 minuuttia kunnes kananpalat ovat kypsyneet.
- Mausta Tikka Masala ripauksella suolaa ja pippuria.
- Koristele valmis Tikka Masala korianterilla ja tarjoile basmatiriisin kanssa.
4 ANNOSTA
Ainekset
4 kpl | broilerinfileetä |
1 kpl | sipuli |
1 rkl | Arla Meijerivoita |
1 prk | Arla Lempi Tikka Masala kerma |
suolaa |
|
pippuria |
|
korianteria |