Atrian kaurakuorrutetuista kanan sisäfileistä ja paistipaloista valmistat herkullisen dippivadin. Pilko kaveriksi kukkakaalia ja porkkanaa, paahda ne parmesaanilla kuorrutettuna uunissa ja nauti koko komeus dippien kanssa.
Raasta juusto. Pilko kukkakaali varsineen reiluiksi naposteltaviksi ja porkkanatmuutamaan osaan. Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kukkakaalit, porkkanat,valkosipuli ja öljy keskenään. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kasviksiin tulisuutta. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suolaa ja juustoraaste. Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.Paista kananfileet ja paistipalat kypsiksi pannulla reilussa määrässä öljyä, välillä käännellen. Kokoa dippiplate kanoista, paahdetuista kasviksista ja kanapakkausten dipeistä.
2-4 annosta • 30 min
Ainekset
50 g | parmesaania |
1 | kukkakaali |
500 g | porkkanoita |
1 | valkosipulinkynsi |
1 dl | öljyä |
(½ tl | chilijauhetta) |
2 tl | suolaa |
1 pkt | Atria Kanan Kaurakuorrutettu Sisäfilee & Kurkkumajoneesidippi 380g |
1 pkt | Atria Kanan Kaurakuorrutettu Paistipala & Firecracker-dippi 450g |
öljyä paistamiseen |