Back to Top

Atria dippiplate kaurakuorrutetusta kanasta ja parmesaanipaahdetuista kasviksista

 

Atrian kaurakuorrutetuista kanan sisäfileistä ja paistipaloista valmistat herkullisen dippivadin. Pilko kaveriksi kukkakaalia ja porkkanaa, paahda ne parmesaanilla kuorrutettuna uunissa ja nauti koko komeus dippien kanssa.

Raasta juusto. Pilko kukkakaali varsineen reiluiksi naposteltaviksi ja porkkanatmuutamaan osaan. Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kukkakaalit, porkkanat,valkosipuli ja öljy keskenään. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kasviksiin tulisuutta. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suolaa ja juustoraaste. Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.Paista kananfileet ja paistipalat kypsiksi pannulla reilussa määrässä öljyä, välillä käännellen. Kokoa dippiplate kanoista, paahdetuista kasviksista ja kanapakkausten dipeistä.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
2-4 annosta • 30 min

Ainekset

50 g parmesaania
1 kukkakaali
500 g

porkkanoita

1 valkosipulinkynsi
1 dl öljyä
(½ tl chilijauhetta)
2 tl suolaa
1 pkt Atria Kanan Kaurakuorrutettu Sisäfilee & Kurkkumajoneesidippi 380g
1 pkt Atria Kanan Kaurakuorrutettu Paistipala & Firecracker-dippi 450g
  öljyä paistamiseen

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä