Grillattu possu-broccoliinipatonki
Mausteisella possun fileepihvillä ja grillatuilla varsiparsakaaleilla täytetty patonki saa luonnetta valkosipulimajoneesista ja Emmental-juustosta. Leipä maistuu myös kylmänä, joten se toimii hyvin retki- tai piknikeväänä.Ohje
- Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Grillaa tai paista pannulla välillä kääntäen yhteensä noin kahdeksan minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C. Aseta grillaamisen loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi siivua juustoa. Siirrä pihvit sivuun, peitä foliolla ja anna vetäytyä noin viisi minuuttia ennen tarjoilua.
- Grillaa varsiparsakaaleja yhteensä noin viisi minuuttia välillä kääntäen. Mausta ripauksella suolaa.
- Leikkaa patonki viiteen osaan, halkaise pätkät ja lämmitä grillissä.
- Hienonna kesäsipulit.
- Levitä patongeille runsaasti valkosipulimajoneesia. Täytä salaatilla, kesäsipulilla, possupihveillä ja varsiparsakaaleilla.
Ainekset
1pkt | Atria Possun Fileepihvi Spice Rub 570g |
11siivua | Emmental-juustoa |
150g | varsiparsakaalia |
1kpl | patonki |
2kpl | kesäsipulia |
valkosipulimajoneesia | |
salaatinlehtiä |