Mausteisella possun fileepihvillä ja grillatuilla varsiparsakaaleilla täytetty patonki saa luonnetta valkosipulimajoneesista ja Emmental-juustosta. Leipä maistuu myös kylmänä, joten se toimii hyvin retki- tai piknikeväänä.
Ohje
Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Grillaa tai paista pannulla välillä kääntäen yhteensä noin kahdeksan minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C. Aseta grillaamisen loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi siivua juustoa. Siirrä pihvit sivuun, peitä foliolla ja anna vetäytyä noin viisi minuuttia ennen tarjoilua.
Grillaa varsiparsakaaleja yhteensä noin viisi minuuttia välillä kääntäen. Mausta ripauksella suolaa.
Leikkaa patonki viiteen osaan, halkaise pätkät ja lämmitä grillissä.
Hienonna kesäsipulit.
Levitä patongeille runsaasti valkosipulimajoneesia. Täytä salaatilla, kesäsipulilla, possupihveillä ja varsiparsakaaleilla.