Atria Grillattu possu-broccoliinipatonki

Grillattu possu-broccoliinipatonki

Mausteisella possun fileepihvillä ja grillatuilla varsiparsakaaleilla täytetty patonki saa luonnetta valkosipulimajoneesista ja Emmental-juustosta. Leipä maistuu myös kylmänä, joten se toimii hyvin retki- tai piknikeväänä.

Ohje

  • Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Grillaa tai paista pannulla välillä kääntäen yhteensä noin kahdeksan minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70 °C. Aseta grillaamisen loppuvaiheessa jokaisen pihvin päälle kaksi siivua juustoa. Siirrä pihvit sivuun, peitä foliolla ja anna vetäytyä noin viisi minuuttia ennen tarjoilua.
  • Grillaa varsiparsakaaleja yhteensä noin viisi minuuttia välillä kääntäen. Mausta ripauksella suolaa.
  • Leikkaa patonki viiteen osaan, halkaise pätkät ja lämmitä grillissä.
  • Hienonna kesäsipulit.
  • Levitä patongeille runsaasti valkosipulimajoneesia. Täytä salaatilla, kesäsipulilla, possupihveillä ja varsiparsakaaleilla.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

1pkt Atria Possun Fileepihvi Spice Rub 570g
11siivua Emmental-juustoa
150g varsiparsakaalia
1kpl patonki
2kpl kesäsipulia
  valkosipulimajoneesia
  salaatinlehtiä

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä