Atria Hornet-siivet ja maapähkinävoikastike

Atria Hornet-siivet ja maapähkinävoikastike

Tulisten Hornet-siipien kanssa maistuu lempeän mausteinen maapähkinävoikastike ja raikkaat kasvikset. Kypsennä siivet tuttuun tapaan uunissa, tai kokeile niiden grillausta. Grillaus sujuu näppärästi, kun pujotat siivet varrastikkuihin.


Ohje: 

  • Ota siivet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä puoli tuntia ennen käyttöä.
  • Valmista maapähkinävoikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää lopuksi tarvittaessa vettä sen verran, että saat aikaan sopivan paksuisen kastikkeen.
  • Sujauta siivet halutessasi vartaisiin. Kypsennä uunissa tai grillaa välillä kääntäen noin 25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75°C.
  • Tarjoile Hornet-siipien kanssa maapähkinävoikastiketta, limelohkoja, tuoretta minttua ja rouhittuja suolapähkinöitä. Lisuukkeeksi sopii simppeli salaatti.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

1pkt Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g
  limelohkoja
  tuoretta minttua
  suolapähkinöitä rouhittuna
  (lisukkeeksi esim. simppeli salaatti)
MAAPÄHKINÄVOIKASTIKE
1dl maapähkinävoita
1dl kookosmaitoa
1kpl limen mehu
1½rkl kookossokeria
1rkl soijakastiketta
1tl srirachaa
  (vettä)

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä