Atria Hornet-siivet ja maapähkinävoikastike
Tulisten Hornet-siipien kanssa maistuu lempeän mausteinen maapähkinävoikastike ja raikkaat kasvikset. Kypsennä siivet tuttuun tapaan uunissa, tai kokeile niiden grillausta. Grillaus sujuu näppärästi, kun pujotat siivet varrastikkuihin.
Ohje:
- Ota siivet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä. Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä puoli tuntia ennen käyttöä.
- Valmista maapähkinävoikastike sekoittamalla ainekset keskenään. Lisää lopuksi tarvittaessa vettä sen verran, että saat aikaan sopivan paksuisen kastikkeen.
- Sujauta siivet halutessasi vartaisiin. Kypsennä uunissa tai grillaa välillä kääntäen noin 25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75°C.
- Tarjoile Hornet-siipien kanssa maapähkinävoikastiketta, limelohkoja, tuoretta minttua ja rouhittuja suolapähkinöitä. Lisuukkeeksi sopii simppeli salaatti.
Ainekset
| 1pkt | Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g |
| limelohkoja | |
| tuoretta minttua | |
| suolapähkinöitä rouhittuna | |
| (lisukkeeksi esim. simppeli salaatti) | |
| MAAPÄHKINÄVOIKASTIKE | |
| 1dl | maapähkinävoita |
| 1dl | kookosmaitoa |
| 1kpl | limen mehu |
| 1½rkl | kookossokeria |
| 1rkl | soijakastiketta |
| 1tl | srirachaa |
| (vettä) | |




