Thairuokien klassikko pad thai eli paistetut nuudelit nautitaan tällä kertaa rapeaksi paneroidun kananfileen kanssa. Valmiiksi hyvin maustettu ja leivitetty kananfilee on superhelppo valmistaa. Kauppojen hyllyiltä löytyy hyvin valmiita pad thai -kastikkeita. Jos haluat, voit valmistaa kastikkeen myös itse. Tässä resepti:
1 dl tamarinditahnaa
1 dl ruokosokeria
½ limen mehu
4 rkl kalakastiketta
Kiehauta tamarinditahna, ruokosokeri ja limen mehu kattilassa. Lisää joukkoon kalakastike ja keitä pari minuuttia.
Ohje:
| 200g | Riisinuudeleita |
| 1pkt | Atria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g |
| Öljyä | |
| 300g | Kaalia suikaloituna |
| 4kpl | Porkkanaa suikaloituna |
| 2kpl | Valkosipulinkynttä hienonnettuna |
| 1kpl | Kananmuna |
| 1kpl | Punainen chili hienonnettuna |
| 2,5dl | Pad Thai -kastiketta |
| 1dl | Kevätsipulisilppua |
| 1dl | Mungpavun ituja |
| 1dl | Suolattuja pähkinöitä murskattuna |
| 1kpl | Lime |