Moi,
Sivustollamme käytetään evästeitä. Lue lisää
Thairuokien klassikko pad thai eli paistetut nuudelit nautitaan tällä kertaa rapeaksi paneroidun kananfileen kanssa. Valmiiksi hyvin maustettu ja leivitetty kananfilee on superhelppo valmistaa. Kauppojen hyllyiltä löytyy hyvin valmiita pad thai -kastikkeita. Jos haluat, voit valmistaa kastikkeen myös itse. Tässä resepti:
1 dl tamarinditahnaa
1 dl ruokosokeria
½ limen mehu
4 rkl kalakastiketta
Kiehauta tamarinditahna, ruokosokeri ja limen mehu kattilassa. Lisää joukkoon kalakastike ja keitä pari minuuttia.
Ohje:
200g | Riisinuudeleita |
1pkt | Atria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g |
Öljyä | |
300g | Kaalia suikaloituna |
4kpl | Porkkanaa suikaloituna |
2kpl | Valkosipulinkynttä hienonnettuna |
1kpl | Kananmuna |
1kpl | Punainen chili hienonnettuna |
2,5dl | Pad Thai -kastiketta |
1dl | Kevätsipulisilppua |
1dl | Mungpavun ituja |
1dl | Suolattuja pähkinöitä murskattuna |
1kpl | Lime |