Atria Paprikakanaa ja tabboulehia

 

Välimeren ruokakulttuurista tuttu yrttinen tabbouleh on raikas salaatti, joka toimii myös pääruokana esimerkiksi kananfileen kanssa. Annoksen kruunavat suolainen fetajuusto ja kirpsakat punaherukat.

Kiehauta vesi ja kaada bulgurin joukkoon. Anna kypsyä kannen alla ja jäähdytä. Lisää yrtit, kevätsipuli ja tomaatit bulgurin joukkoon. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.

Asettele fileeviipaleet tabboulehin päälle. Viimeistele murennetulla fetalla ja punaherukoilla.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
3:lle • 30 min

Ainekset

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g
 
Taboulleh
4 dl vettä
2 dl bulguria
3 dl

hienonnettua lehtipersiljaa

2 dl hienonnettua minttua
2 kevätsipulia hienonnettuna
200 g kirsikkatomaattia halkaistuina
½ sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
  suolaa
  mustapippuria myllystä
   
Viimeistelyyn
150 g fetajuustoa
100 g punaherukoita

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä