Kiehauta vesi ja kaada bulgurin joukkoon. Anna kypsyä kannen alla ja jäähdytä. Lisää yrtit, kevätsipuli ja tomaatit bulgurin joukkoon. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.
Asettele fileeviipaleet tabboulehin päälle. Viimeistele murennetulla fetalla ja punaherukoilla.
1 pkt | Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g |
Taboulleh | |
4 dl | vettä |
2 dl | bulguria |
3 dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
2 dl | hienonnettua minttua |
2 | kevätsipulia hienonnettuna |
200 g | kirsikkatomaattia halkaistuina |
½ | sitruunan mehu |
2 rkl | oliiviöljyä |
suolaa | |
mustapippuria myllystä | |
Viimeistelyyn | |
150 g | fetajuustoa |
100 g | punaherukoita |