Ei uutta vuotta ilman perunasalaattia. Tällä kertaa raikas perunasalaatti pyöräytetään näppärästi itse, ja maustetaan sinappiöljyllä ja pekonimurulla. Lisäksi pöytään kannetaan sopivan tulisia Hornet-siipiä parin erilaisen dipin kera. Helppoa ja herkullista!
Pekoni-perunasalaatti
Keitä perunat kypsiksi.
Paista pekoni rapeaksi ja nosta jäähtymään talouspaperin päälle.
Leikkaa perunat lohkoiksi tai reiluiksi kuutioiksi. Hienonna pekoni. Halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa rucolat tarvittaessa hieman pienemmäksi.
Sekoita kulhossa sinappi, öljy ja etikka. Mausta kastike vielä ripauksella suolaa, sokeria ja pippuria. Sekoita kastike perunoiden, tomaattien, rucolan ja pekonin joukkoon, mutta jätä osa tomaateista, rucolasta ja pekonista koristeeksi, ja asettele ne lopuksi sekoitetun salaatin päälle.
Tahini-jogurttidippi ja Chipotle dippi
Sekoita molempien dippien ainekset keskenään omillsa kulhoissaan ja anna maustua hetki.
Hornet siivet
Kypsennä Hornet siivet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile siivet dippien ja pekoni-perunasalaatin kanssa. Lisänä voit tarjota myös rapeaa leipää.