Back to Top

Atria Raakamakkaraa, viinirypäleitä ja mozzarellaa toscanalaisittain

 

Salsicce all’uva eli makkaraa ja viinirypäleitä on toscanalainen klassikko, joka on toiminut inspiraationa tässä kesän ehkä herkullisimmassa makkarareseptissä. Toscanalaisittain maustetut fermentoidut raakamakkarat grillataan viinirypäleiden kanssa ja lastataan maalaisleipäviipaleille täyteläisen buffala-mozzarellen kaveriksi.

Ohje 

  • Mausta rypäletertut balsamietikalla, oliiviöljyllä, valkosipulilla, timjamilla, suolalla ja pippurilla. eet voissa pannulla. 
  • Grillaa tai paista makkarat paketin ohjeen mukaan.
  • Grillaa tai paista myös viinirypäleitä 3–4 minuuttia.
  • Paahda myös leipäviipaleet.
  • Tarjoile grillatut makkarat, viinirypäleet ja revitty mozzarella leivän päällä tai annoksena leivän kanssa. 
  • Viimeistele timjamin lehdillä
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
3 ANNOSTA

Ainekset

1 pkt 225g Atria Artesaani Toscana fermentoitu raakamakkara
125 g buffalo mozzarellaa
3 kpl Maalaisleipäviipaletta
  timjamia viimeistelyyn

Grillatut viinirypäleet

 200 g

tummia viinirypäleitä

1 rkl tummaa balsamietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 rkl hienonnettua timjamia
  suolaa
 

mustapippuria

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä