Moi,
Sivustollamme käytetään evästeitä. Lue lisää
Salsicce all’uva eli makkaraa ja viinirypäleitä on toscanalainen klassikko, joka on toiminut inspiraationa tässä kesän ehkä herkullisimmassa makkarareseptissä. Toscanalaisittain maustetut fermentoidut raakamakkarat grillataan viinirypäleiden kanssa ja lastataan maalaisleipäviipaleille täyteläisen buffala-mozzarellen kaveriksi.
Ohje
1 pkt 225g | Atria Artesaani Toscana fermentoitu raakamakkara |
125 g | buffalo mozzarellaa |
3 kpl | Maalaisleipäviipaletta |
timjamia viimeistelyyn | |
Grillatut viinirypäleet |
|
200 g | tummia viinirypäleitä |
1 rkl | tummaa balsamietikkaa |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 kpl | valkosipulinkynsi hienonnettuna |
1 rkl | hienonnettua timjamia |
suolaa | |
mustapippuria |