Salsicce all’uva eli makkaraa ja viinirypäleitä on toscanalainen klassikko, joka on toiminut inspiraationa tässä kesän ehkä herkullisimmassa makkarareseptissä. Toscanalaisittain maustetut fermentoidut raakamakkarat grillataan viinirypäleiden kanssa ja lastataan maalaisleipäviipaleille täyteläisen buffala-mozzarellen kaveriksi.
Ohje
- Mausta rypäletertut balsamietikalla, oliiviöljyllä, valkosipulilla, timjamilla, suolalla ja pippurilla. eet voissa pannulla.
- Grillaa tai paista makkarat paketin ohjeen mukaan.
- Grillaa tai paista myös viinirypäleitä 3–4 minuuttia.
- Paahda myös leipäviipaleet.
- Tarjoile grillatut makkarat, viinirypäleet ja revitty mozzarella leivän päällä tai annoksena leivän kanssa.
- Viimeistele timjamin lehdillä
3 ANNOSTA
Ainekset
1 pkt 225g | Atria Artesaani Toscana fermentoitu raakamakkara |
125 g | buffalo mozzarellaa |
3 kpl | Maalaisleipäviipaletta |
timjamia viimeistelyyn | |
Grillatut viinirypäleet |
|
200 g | tummia viinirypäleitä |
1 rkl | tummaa balsamietikkaa |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 kpl | valkosipulinkynsi hienonnettuna |
1 rkl | hienonnettua timjamia |
suolaa | |
mustapippuria |