Herkullisen persimon-fetasalaatin salaisuus on paistettu sydänsalaatti ja pannulla mehukkaiksi pehmenneet persimonit. Pippurinen kana, feta ja hunajainen kastike – täydellinen makuyhdistelmä!
Ohje:
- Pursista mausteöljy fileepihvien sekaan pakkauksen ohjeen mukaan vähintään ½ tuntia ennen paistamista
- Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään.
- Paahda kurpitsan siemenet kuumalla, kuivalla pannulla.
- Paista fileepihvit kypsäksi pannulla omassa mausteöljyssään välillä kääntäen. Anna vetäytä hetken aikaa, ja leikkaa viipaleiksi.
- Paista persimoneja keskilämmöllä pannulla noin 5 minuuttia välillä käännellen.
- Paista sydänsalaatteja kuumalla öljytyllä pannulla, kunnes saavat kauniin paistopinnan. Mausta salaatit ripauksella suolaa.
- Kokoa lautasille paistetut sydänsalaatit ja persimonlohkot, lisää fetaa ja paahdetut kurpitsansiemenet. Viimeistele fileeviipaleilla ja kastikkeella.
Kahdelle
Ainekset
| 1 pkt | Atria Kanan Fileepihvit Ruohosipuli-pippuri -mausteöljyllä 380g |
HUNAJAINEN SALAATINKASTIKE |
|
| 1/2 dl | öljyä |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1 tl | omenaviinietikkaa |
SALAATTI |
|
| 3 kpl | persimonia lohkoina |
| 4 kpl | pientä sydänsalaattia halkaistuna |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
| 2 rkl | kurpitsan siemeniä |
| 100 g | fetajuustoa murennettuna |




