Spice Rub -possunfileepihvit lisukkeinaan maukkaan uudet perunat Atrian tapaan valmistuvat näppärästi grillissä.
Ohje:
- Pese perunat ja laita kokonaisina folionyytteihin öljyn, valkoviinin, hunajan, valkosipulin, timjamin ja suolan kanssa. Sulje nyytit.
- Grillaa perunat ja fileepihvit kypsiksi.
- Anna pihvien vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä ennen tarjoilua.
- Avaa perunanyytit ja raasta pecorinojuusto perunoiden päälle.
- Tarjoile nyytit fileepihvien kanssa.
Ainekset
| 1 pkt (570 g) | Atria Possun Fileepihvi Spice Rub |
| HUNAJAISET PERUNANYYTIT | |
| 1000 g | Pieniä uusia perunoita |
| 3/4 dl | Oliiviöljyä |
| 3/4 dl | Kuivaa valkoviiniä |
| 3/4 rkl | Hunajaa |
| 2 kpl | Valkosipulinkynttä hienonnettuna |
| 10 oksaa | Tinjamia |
| 3 tl | Suolaa |
| 120 g | Pecorinojuustoa |




