Atria Teriyakiburgerit
Maukkaat Teriyakiburgerit Atrian tapaan valmistuvat näppärästi isommallekin porukalle. Perinteiseen burgerpihviin vaihtelua antaa teriyaki-kastike ja tasapainoa raikkaiden kasvisten lisäksi maulle tuo lime-valkosipulimajoneesi. Kokeile ja ihastu!
Ohje:
- Ota burgerliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkausta. Sekoita lime-valkosipulimajoneesin ainekset keskenään. Mausta coleslaw halutessasi chilillä, korianterilla ja inkiväärillä. Nosta niin majoneesi kuin coleslaw jääkaappiin maustumaan.
- Jaa burgerliha neljään osaan ja muotoile pihveiksi. Grillaa tai paista molemmin puolin kypsiksi, sudi pintaan teriyaki-kastiketta grillauksen/paistamisen aikana. Mausta pihvit lopuksi vielä suolalla, mustapippurilla ja ripauksella chilijauhetta.
- Grillaa tai paista myös grillipekoni ja ananassiivut.
- Lämmitä burgersämpylät.
- Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet lime-valkosipulimajoneesilla. Täytä burgerit ananaksella, grillipekonilla, pihvillä ja salaatilla. Viimeistele tuoreella korianterilla ja chilillä.
- Tarjoile lisäksi coleslawta, aasialaisittain maustettuna tai sellaisenaan.
Ainekset
4 annosta | |
1pkt | Atria Burger Naudanjauhelihaa (480g) |
1pkt | Atria Coleslaw |
(tuoretta chiliä ja korianteria hienonnettuna sekä inkivääriä raastettuna coleslawn maustamiseen) | |
½dl | teriyaki-kastiketta |
suolaa ja mustapippuria | |
chilijauhetta | |
1pkt | Atria Possun Grillipekoni Karamellia (350g) |
4 siivua | ananasta |
4kpl | burgersämpylää |
salaattia | |
korianteria | |
tuoretta chiliä | |
LIME-VALKOSIPULIMAJONEESI | |
1dl | majoneesia |
½ | limen raastettu kuori ja mehu |
1 | valkosipulinkynsi hienona raasteena |
ripaus suolaa |