Vartin kana-pho
Herkullinen kana-pho valmistuu vartissa kypsistä Atrian Murea & Nopea Kana Kebab -suikaleista, nuudeleista, mausteista ja yrteistä. Kokeile ja ihastu!Ohje
- Hienonna kevätsipuli. Säästä vihreät osat myöhempää käyttöä varten, laita vaaleat osat kattilaan yhdessä inkiväärin, tähtianiksen, kanelitangon, mustapippurien ja korianterin siemenien kanssa. Paahda hetki. Lisää vesi, murennettu kanaliemikuutio ja kalakastike. Keitä 10 minuuttia.
- Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
- Jaa nuudelit neljään kulhoon. Lisää porkkanat, kevätsipulien vihreät osat, Kana Kebab ja idut.
- Siivilöi kuuma liemi kulhoihin. Viimeistele annokset tuoreilla yrttien lehdillä ja chilillä. Tarjoile lisäksi srirachaa ja limelohkoja.
Ainekset
3 | kevätsipulia |
2cm | pala inkivääriä ohuina siivuina |
1 | tähtianis |
1 | kanelitanko |
1rkl | mustapippureita |
1rkl | korianterin siemeniä |
1½l | vettä |
2 | kanaliemikuutiota |
2rkl | kalakastiketta |
200g | riisinuudeleita |
1 | porkkana ohuina lastuina |
1pkt | Atria Murea & Nopea Kana Kebab 250g |
kourallinen ituja | |
tuoretta minttua ja/tai thaibasilikaa | |
srirachaa | |
limelohkoja |