Atria pekoni-kana-lehtikaalisalaatti
Helppo ja ruokaisa salaatti antamaan puhtia arkeen! Tässä reseptissä lehtikaalen ja sitruunan raikkaus toimii oivallisena makuparina pekonille ja kanalle.
Ohje
- Ruskista pekoni rapeaksi. Nosta viipaleet talouspaperin päälle odottamaan.
- Irroita lehtikaalen lehdistä kovat keskiruodit ja revi kaali suupalan kokoisiksi paloiksi kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja suola.
- Asettele lehtikaali salaattipediksi tarjoiluastiaan, valuta päälle kastiketta ja lisää Vuolu-kanaa, paloiteltua pekonia, krutonkeja, parmesaania ja pinjansiemeniä.
Ainekset
1pkt | Atria Suomalainen Pekoni 100g |
100-200g | Lehtikaalia |
1rkl | Sitruunamehua |
Suolaa | |
Caesar-kastiketta | |
1pkt | Atria Vuolu Kanaa 200g |
Leipäkrutonkeja | |
Parmesaania lastuina | |
Paahdettuja pinjansiemeniä |