Atria pekoni-kana-lehtikaalisalaatti

Atria pekoni-kana-lehtikaalisalaatti

Helppo ja ruokaisa salaatti antamaan puhtia arkeen! Tässä reseptissä lehtikaalen ja sitruunan raikkaus toimii oivallisena makuparina pekonille ja kanalle.


Ohje

  • Ruskista pekoni rapeaksi. Nosta viipaleet talouspaperin päälle odottamaan.
  • Irroita lehtikaalen lehdistä kovat keskiruodit ja revi kaali suupalan kokoisiksi paloiksi kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja suola.
  • Asettele lehtikaali salaattipediksi tarjoiluastiaan, valuta päälle kastiketta ja lisää Vuolu-kanaa, paloiteltua pekonia, krutonkeja, parmesaania ja pinjansiemeniä.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

1pkt

Atria Suomalainen Pekoni 100g

100-200g Lehtikaalia
1rkl Sitruunamehua
  Suolaa
  Caesar-kastiketta
1pkt Atria Vuolu Kanaa 200g
  Leipäkrutonkeja
  Parmesaania lastuina
  Paahdettuja pinjansiemeniä

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä