Ohje
Rullaa maustekastike fileepihveihin ja anna niiden maustua  vähintään puolen tunnin ajan. Grillaa pihvit kypsiksi ja anna niiden vetäytyä  hetki löysässä foliokääreessä ennen tarjoilua.
Halkaise tomaatit. Mausta leikkuupinnat suolalla ja  pippurilla. Grillaa tomaatteja hetken ajan. Sekoita keskenään leivänmurut,  oliiviöljy, valkosipuli, persilja ja yrtit. Levitä kuorrute tomaateille ja  grillaa kunnes leivänmurut ovat herkullisen paahtuneita ja rapsakoita. Tarjoile  fileepihvit grillattujen tomaattien ja coleslaw-salaatin kanssa.
| 1 pkt | Atria Viljaporsaan fileepihvit BBQ Hickory maustekastikkeella | 
| 1 rs | Atria Coleslaw | 
| Grillatut tomaatit | |
| 4 | tomaattia | 
| suolaa | |
| mustapippuria myllystä | |
| 1,5 dl | vaaleaa leipää hienonnettuna | 
| 0,5 rkl | oliiviöljyä | 
| 1 | valkosipulin kynsi hienonnettuna | 
| 1 rkl | silputtua persiljaa  | 
yrttejä maun mukaan, esim. basilikaa, rosmariinia ja timjamia  | 
|