Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Atria mestari Anna-Liisan BBQ hickory -porsaanfileepihvit, grillatut tomaatit ja coleslawta

Ohje

Rullaa maustekastike fileepihveihin ja anna niiden maustua vähintään puolen tunnin ajan. Grillaa pihvit kypsiksi ja anna niiden vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä ennen tarjoilua.
Halkaise tomaatit. Mausta leikkuupinnat suolalla ja pippurilla. Grillaa tomaatteja hetken ajan. Sekoita keskenään leivänmurut, oliiviöljy, valkosipuli, persilja ja yrtit. Levitä kuorrute tomaateille ja grillaa kunnes leivänmurut ovat herkullisen paahtuneita ja rapsakoita. Tarjoile fileepihvit grillattujen tomaattien ja coleslaw-salaatin kanssa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

1 pkt Atria Viljaporsaan fileepihvit BBQ Hickory maustekastikkeella
1 rs Atria Coleslaw
Grillatut tomaatit
4 tomaattia
  suolaa
  mustapippuria myllystä
1,5 dl vaaleaa leipää hienonnettuna
0,5 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 rkl

silputtua persiljaa

 

yrttejä maun mukaan, esim. basilikaa, rosmariinia ja timjamia

Kokeile myös

 

Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Lue
 

Korealainen herkkupatonki

Lue
 

Tacot Artesaani-chorizolla ja uusilla perunoilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä