Fazer Makea brunssi

Fazer Makea brunssi

Brunssi Fazerin tapaan on täynnä ihania suosikkimakuja! Nauti monipuolisesta ja marjaisesta pikatuorepuurosta, maukkaasta ja makeasta pätkis-smoothiesta sekä herkullisesta, helposti valmistettavasta jälkiruoasta - fazerina-vadelmakakusta.


Ohje Fazerina-vadelmakakkuun: 

  • Pinnoita leivinpaperi noin 20-22 cm halkaisijaltaan olevan irtopohjavuoan pohjalle.
  • Laita granola kestävään pakastuspussiin ja rullaa pussia kaulimella muutaman kerran, niin että granolasta tulee hienorakeisempaa. Sulata margariini ja sekoita se granolan joukkoon. Painele granola vuoan pohjalle tasaiseksi, tiiviiksi kerrokseksi. Anna pohjan kovettua jääkaapissa noin ½ tuntia.
  • Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5-10 minuutiksi. Levitä vadelmahillo tasaiseksi kerrokseksi kovettuneelle granolapohjalle. Vatkaa kauravispi sokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Pese ja raasta appelsiinin kuori. Purista appelsiinin mehu pieneen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Puristele liivatelehdet kylmästä vedestä ja liuota ne kuumaan appelsiininmehuun. Anna liivateliemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää appelsiinin kuori ja liivateliemi kauravispin joukkoon koko ajan käsin vispilällä sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  • Irrota kakku veitsellä vuoasta tarjoiluvadille. Koristele vadelmilla ja/tai vadelmarouheella, granolalla ja appelsiininkuoren suikaleilla

Ohje pikatuorepuuroon: 

  • Sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna tekeytyä n. 10 minuuttia. Tarjoile marjojen kanssa.

Ohje Pätkis-smoothieen: 

  • Laita tarjoiluastiat jääkaappiin.
  • Sekoita tehosekoittimessa Fazer Pätkis Kaurajuoma, leseet tai hiutaleet, pähkinät tai siemenet, pakastettu banaani tai jäätelö sekä jääpalat. Blendaa, kunnes seos on sileää, noin minuutin tai pari.
  • Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa n.20 sek kerrallaan, kunnes suklaa on sulanut.
  • Ota tarjoilulasit jääkaapista ja koristele lasin reunat ja sisäpintaa sulatetulla suklaalla. Tämä onnistuu parhaiten pienellä lusikalla. Suklaa jähmettyy kylmien lasien reunaan.
  • Kaada smoothie tai pirtelö laseihin, pursota Kauravispiä päälle ja koristele mansikalla.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset Fazerina-vadelmajuustokakkuun

4dl Fazerina granolaa
40g laktoositonta kasvimargariinia
4 liivatelehteä (tai 1pss Dr.Oetker vegegel hyytelöimisainetta)
1,5dl Fazer Alku vadelmavalmistetta (tai vadelmahilloa)
1prk Fazer Aito kauravispiä
2rkl sokeria
1 (luomu) appelsiinin kuori
3rkl appelsiinin mehua
KORISTELUUN
2dl vadelmia ja/tai pakastekuivattua vadelmarouhetta
0,5dl Fazerina granolaa
  appelsiininkuoren suikaleita

Ainekset pikatuorepuuroon

  1 annos
125g Fazer Aito Kauragurtti Metsämarja
2rkl Fazer Aito Kaurajuomaa
2rkl kauraleseitä

Ainekset Pätkis-smoothieen

  2 annosta
2dl Fazer Pätkis Kaurajuomaa
2rkl (gluteenittomia) kauraleseitä tai kaurahiutaleita
2rkl cashew-pähkinöitä tai muita pähkinöitä tai siemeniä
2 pakastetua banaania
3 jääpalaa
20g Fazer Pure Dark suklaata
KORISTELUUN
  Fazer Aito Kauravispiä
  sulatettua suklaata
  mansikoita

 

 

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä