Felix aasialainen hot dog
Maukas hot dog tuo aasilaisia katuruokamakuja suoraan kotikeittiöön. Hodarit kruunaavat marinoitu kaali sekä Felixin Street kitchen -kastikkeet. Kokeile reseptiä ja lähde makumatkalle Aasialaiseen katukeittiöön!
Ohje
- Marinoi kaali:
- Suikaloi kaali, raasta inkivääri ja purista limeteistä mehu. Sekoita limetinmehu, sokeri, inkivääri ja öljy.
- Puristele kaalisuikale ja limettiliemi käsin sekaisin ja anna kaalin tekeytyä vähintään tunti ennen annostelua.
- Lämmitä sämpylät 80°C uunissa noin 10 minuuttia.
- Paista nakit pannulla tai lämmitä ne sämpylöiden kanssa uunissa.
- Annostele kaali lämpimän sämpylän pohjalle. Lisää nakki ja kastikkeet. Annostele korianteria maun mukaan muiden täytteiden päälle.
Ainekset
4kpl | Fazer Street Food Briossi hot dog -sämpylää |
4kpl | Snellmanin Street Food mausteinen nakki |
2-3dl | Marinoitua kaalia |
4rkl | Felix Street kitchen Garlic dressingiä |
4rkl | Felix Street kitchen Sweet chili -kastiketta |
Tuoretta korianteria | |
MARINOITU KAALI | |
150g | Valkokaalisuikaletta |
3/4dl | Sokeria |
3/4dl | Limetinmehua |
1rkl | Inkivääriä raastettuna |
1rkl | ruokaöljyä |