Felix aasialainen hot dog
Maukas hot dog tuo aasilaisia katuruokamakuja suoraan kotikeittiöön. Hodarit kruunaavat marinoitu kaali sekä Felixin Street kitchen -kastikkeet. Kokeile reseptiä ja lähde makumatkalle Aasialaiseen katukeittiöön!
Ohje
- Marinoi kaali:
- Suikaloi kaali, raasta inkivääri ja purista limeteistä mehu. Sekoita limetinmehu, sokeri, inkivääri ja öljy.
- Puristele kaalisuikale ja limettiliemi käsin sekaisin ja anna kaalin tekeytyä vähintään tunti ennen annostelua.
- Lämmitä sämpylät 80°C uunissa noin 10 minuuttia.
- Paista nakit pannulla tai lämmitä ne sämpylöiden kanssa uunissa.
- Annostele kaali lämpimän sämpylän pohjalle. Lisää nakki ja kastikkeet. Annostele korianteria maun mukaan muiden täytteiden päälle.
Ainekset
| 4kpl | Fazer Street Food Briossi hot dog -sämpylää |
| 4kpl | Snellmanin Street Food mausteinen nakki |
| 2-3dl | Marinoitua kaalia |
| 4rkl | Felix Street kitchen Garlic dressingiä |
| 4rkl | Felix Street kitchen Sweet chili -kastiketta |
| Tuoretta korianteria | |
| MARINOITU KAALI | |
| 150g | Valkokaalisuikaletta |
| 3/4dl | Sokeria |
| 3/4dl | Limetinmehua |
| 1rkl | Inkivääriä raastettuna |
| 1rkl | ruokaöljyä |




