Tarjoile kesäpöydässä lempeäntulista grillikanaa grillattujen paprikoiden ja Atrian coleslaw’n kanssa. Jos haluat annokseen lisää tulisuutta valitse coleslaw’ksi Atrian jalapeno coleslaw.
Grillaa pikkupaprikat pehmeiksi. Sekoita oliiviöljy, etikka, hunaja, suola ja oregano keskenään. Marinoi paprikoita maustekastikkeessa vähintään puoli tuntia.
Grillaa kanan grillipalat kypsiksi. Sivele pakkauksen glaze-kastiketta lihan pintaan kypsennyksen loppuvaiheessa tai lisää kastiketta kypsän lihan pinnalle makusi mukaan. Tarjoile grillikana ja paprikat Atrian coleslaw’n kera.
8 | eriväristä pikkupaprikaa |
2 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | punaviinietikkaa |
1 rkl | hunajaa |
1 tl | suolaa |
1 rkl | tuoreita oreganon lehtiä |
1 pkt | Atria Grill & Glaze Kanan Grillipala Firecracker 450g |
1 pkt | Atria Coleslaw 300g |