Back to Top

Firecracker-grillikanaa ja marinoitua paprikaa

(4 annosta) Valmistusaika: 30 min + 30 min marinointi

Tarjoile kesäpöydässä lempeäntulista grillikanaa grillattujen paprikoiden ja Atrian coleslaw’n kanssa. Jos haluat annokseen lisää tulisuutta valitse coleslaw’ksi  Atrian jalapeno coleslaw.

Ohje

Grillaa pikkupaprikat pehmeiksi. Sekoita oliiviöljy, etikka, hunaja, suola ja oregano keskenään. Marinoi paprikoita maustekastikkeessa vähintään puoli tuntia.

Grillaa kanan grillipalat kypsiksi. Sivele pakkauksen glaze-kastiketta lihan pintaan kypsennyksen loppuvaiheessa tai lisää kastiketta kypsän lihan pinnalle makusi mukaan. Tarjoile grillikana ja paprikat Atrian coleslaw’n kera.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

8 eriväristä pikkupaprikaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1 rkl tuoreita oreganon lehtiä
1 pkt Atria Grill & Glaze Kanan Grillipala Firecracker 450g
1 pkt Atria Coleslaw 300g

Kokeile myös

 

Viinitarhurin juustokeitto

Lue
 

Tacot pico de gallo salsalla ja Atria Wilhelm Snacks

Lue
 

Lipeäkala perinteiseen tapaan

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä