Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Grillatut lohivartaat

 

1. Pese ja leikkaa sitruuna pieniksi viipaleiksi.
2. Huuhtele kevätsipulit ja tarvittaessa leikkaa varret pois.
3. Leikkaa lohifilee samankokoisiksi paloiksi, ilman nahkaa.
4. Lorauta öljyä kalapalojen päälle ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
5. Laita sitruunat, kevätsipulit ja perunat kulhoon. Sekoita kaikki marinadin
raaka-aineet keskenään. Kaada kasvisten joukkoon ja sekoita.
6. Asettele raaka-aineet grillitikkuihin. Jos käytät puisia tikkuja, anna niiden liota
ensin vedessä. Vartaiden kääntäminen on helpompaa, jos laittaa yhden sijaan kaksi
varrastikkua vierekkäin.
7. Kuumenna grilli ja grillaa molemmin puolin noin 2–3 minuuttia.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

n. 1kg Hätälän lohifilee, C-leikattu
1 rkl öljyä
400 g pieniä uusia perunoita keitettynä
2 sitruunaa
12 pientä kevätsipulia
  ripaus suolaa ja mustapippuria
Marinadi kasviksille
1 rkl rypsiöljyä
1 tl juoksevaa hunajaa
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
½ tl suolaa
  mustapippuria ja rosépippuria oman mielen mukaan

Kokeile myös

 

Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Lue
 

Korealainen herkkupatonki

Lue
 

Tacot Artesaani-chorizolla ja uusilla perunoilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä