Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Kaurapellon kesäkeitto

(4 annosta)

Ohje

  1. Pese ja raaputa porkkanat, leikkaa pieniksi paloiksi. Pese ja lohko perunat ja paloittele kukkakaali kukintoihin. Hienonna fenkoli.
  2. Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat, porkkanat, fenkoli ja kukkakaali. Keitä hyvin napakoiksi.
  3. Lisää kaurajuoma, kasvisfondi ja herneet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Tarjoile keitto runsaan ruohosipulisilpun kanssa.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

5 dl vettä
2 tl suolaa
2 porkkanaa
6 pientä perunaa
1/4 pientä kukkakaalia
1/4 fenkolia
1 dl herneitä
4 dl Juustoportin kaurajuomaa
1 kasvisfondi

Kokeile myös

 

Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Lue
 

Korealainen herkkupatonki

Lue
 

Tacot Artesaani-chorizolla ja uusilla perunoilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä