Back to Top

Kermainen liha-juuresruukku

people

4

annosta

timelapse

20 +

min

120

min

shopping_basket

15

ainekset

Ohje

Ruskista karjalanpaistilihat voissa kannellisessa padassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon tomaattisose ja jatka paistamista, kunnes sipulit ovat pehmeitä.

Kuori porkkanat ja palsternakka. Paloittele juurekset noin 2 cm kokoisiksi paloiksi. Lisää juurekset pataan. Mittaa pataan vesi ja murenna joukkoon lihaliemikuutio. Lisää laakerinlehdet. Laita kansi päälle ja anna padan hautua miedolla lämmöllä noin 2 tuntia. Tarkasta lihojen kypsyys.

Hienonna suolakurkku ja lisää se pataan. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Sekoita lopuksi joukkoon smetana, mutta älä enää keitä. Koristele pata hienonnetulla persiljalla ja tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

500 g Snellman Kunnon Karjalanpaisti
2 rkl voita
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
3 rkl tomaattisosetta
2 (200g) porkkanaa
1 (200g) palsternakkaa
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2 laakerinlehteä
1 suolakurkku
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
100 g smetanaa
½ rku persiljaa koristeeksi

Kokeile myös

Kuningatar-jäätelöpuikot

Lue

Mansikka-feta-vihersalaatti

Lue

Köyhät ritarit sitruunamelissa-marjasalaatilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä