Back to Top

Lindströmin kalapihvi ja bulgursalaattia

 

Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipuli ja kuullota ruskistamatta pari minuuttia. Lisää bulgur ja liemi kattilaan. Kiehauta ja anna hautua, kunnes neste on imeytynyt. Siirrä bulgur sivuun ja anna sen jäähtyä.

Mausta bulgur puolikkaan sitruunan kuorella ja mehulla sekä tuoreilla yrteillä. Leikkaa punajuuri ohuiksi tikuiksi ja lisää bulgurin joukkoon. Lisää sekaan oliiviöljyä. Tarkista suola. Nostele bulgur kuohkeaksi.

Mausta salaattisekoitus oliiviöljyllä, sitruunamehulla ja suolalla. Annostele salaattisekoitusta lautasille, nostele bulguria salaatin päälle ja tarjoa pannulla tai uunissa lämmitettyjen Lindströmin kalapihvien kera. Halutessasi voit lisätä annokseen jugurttipohjaista kas​tiketta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

Hätälän Lindströmin kalapihvejä
Bulgursalaatti:
2 dl bulguria
1 pieni salottisipuli hienonnettuna
n. 4 dl

kasvislientä

1 rkl öljyä
½ sitruuna
  minttua
  persiljaa
½ raaka punajuuri
  oliiviöljyä
  vihersalaattisekoitusta
  sitruunanmehua
  suolaa

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä