Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Lohivoileipäkakku kahdella täytteellä

Ohje

Valmista ensin täytteet maustumaan omiin astioihin jääkaappiin. Pilko sipulit ja lohet sekä lisää muut aineet. Leikkaa leivistä reunat pois ja siivuta vaakaviipaleiksi. Kostuta leipäkerrokset liemellä, jaa täyte väleihin haluamassasi järjestyksessä. Kääri kakku ensin tiukasti leivinpaperiin ja lopuksi tuorekelmuun ja muovipussiin. Nosta kevyt paino kakun päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Tasoita kakun reunat lastalla. Päällystä kakku notkistetulla tuorejuustolla ja koristele haluamallasi tavalla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

1 pss kokonaista tummaa vuokaleipää
1 pss kokonaista vaaleaa vuokaleipää
n. 2 dl vahvaa kasvis- tai kalalientä
Päälle
n. 300 g tuorejuustoa, jonka voi varovasti notkistaa majoneesilla tai ranskankermalla
Koristeluun
esimerkiksi jättikatkaravunpyrstöjä, Hätälän kylmäsavulohisiivuja, tilliä, kirsikkatomaatteja.
Täyte 1
1 punasipuli
200 g Hätälän lämminsavulohta
200 g

remoulade-kastiketta

½ tl

chilijauhetta

50 g (½ dl) majoneesia
½ tl mustapippuria
1/4 tl valkopippuria
1 rkl ranskankermaa
Täyte 2
200 g Hätälän kylmäsavulohisiivuja
1 punasipuli
180 g tuorejuustoa
5 rkl majoneesia
2 tl rosépippuria

Kokeile myös

 

Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Lue
 

Korealainen herkkupatonki

Lue
 

Tacot Artesaani-chorizolla ja uusilla perunoilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä