Jos pidät itämaisesta ruuasta, lohiwokki aasialaisella vivahteella on kokeilemisen arvoinen resepti. Katso helppo ohje ja ylläty positiivisesti!
Kypsennä nuudelit ja valuta vesi pois. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla.
Kuumenna wokkipannu kuumaksi ja paista lohikuutiot tai -suikaleet kypsäksi wokkiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota kalat syrjään ja paista pannussa porkkana, inkivääri, sokeriherne ja sienet, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon lohikuutiot tai -suikaleet, munanuudelit, soijakastike, korianteri sekä limemehu.
Annostele lautaselle ja koristele seesaminsiemenillä. Tarjoile soijakastikkeen ja säilötyn inkiväärin kera.400 g | Hätälän lohisuikaleita tai lohta kuutioituna |
1 pussi | munanuudelia |
1 kpl | porkkanaa suikaloituna |
100 g | siitakesieniä, osterivinokkaita tai herkkusieniä paloiteltuna |
100 g | sokerihernettä suikaleina |
2 rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
2 rkl | maustettua wokkiöljyä |
2 rkl | soijakastiketta |
1 rkl | limemehua |
Korianteria hienonnettuna |
|
Säilöttyä inkivääriä |
|
Seesaminsiemeniä |