Mangorahkakakku valmistuu helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Herkullinen kakku maistuu kaikille. Kokeile helppoa reseptiä!
Aloita kakun valmistus pingottamalla leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Kuvan paistettu mangorahkakakku on valmistettu irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on n. 16cm. Tällöin kakusta tulee korkeampi ja näyttävämpi.
Voitele vuoan reuna.
Kuumenna uuni 140 asteeseen.
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
Notkista mangorahka kulhossa ja kaada vuokaan. Tasoita pinta.
Paista mangorahkakakku uunissa alatasolla 40 minuuttia.
Käännä uuni pois päältä ja jätä mangorahkakakku jälkilämpöön 20 minuutiksi.
Anna mangorahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli.
Siirrä valmis paistettu mangorahkakakku tarjoilulautaselle.