Mangorahkakakku valmistuu helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Herkullinen kakku maistuu kaikille. Kokeile helppoa reseptiä!
- Aloita kakun valmistus pingottamalla leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Kuvan paistettu mangorahkakakku on valmistettu irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on n. 16cm. Tällöin kakusta tulee korkeampi ja näyttävämpi.
- Voitele vuoan reuna.
- Kuumenna uuni 140 asteeseen.
- Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
- Notkista mangorahka kulhossa ja kaada vuokaan. Tasoita pinta.
- Paista mangorahkakakku uunissa alatasolla 40 minuuttia.
- Käännä uuni pois päältä ja jätä mangorahkakakku jälkilämpöön 20 minuutiksi.
- Anna mangorahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli.
- Siirrä valmis paistettu mangorahkakakku tarjoilulautaselle.
-palaa+
Ainekset
100 g | Digestive keksejä |
50 g | Arla meijerivoita |
800 g (4 purkkia) | Arla Ihana Rahka Mango laktoositon |