Mangorahkakakku uunissa

 

Mangorahkakakku valmistuu helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Herkullinen kakku maistuu kaikille. Kokeile helppoa reseptiä!

  • Aloita kakun valmistus pingottamalla leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Kuvan paistettu mangorahkakakku on valmistettu irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on n. 16cm. Tällöin kakusta tulee korkeampi ja näyttävämpi.
  • Voitele vuoan reuna.
  • Kuumenna uuni 140 asteeseen.
  • Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Notkista mangorahka kulhossa ja kaada vuokaan. Tasoita pinta.
  • Paista mangorahkakakku uunissa alatasolla 40 minuuttia.
  • Käännä uuni pois päältä ja jätä mangorahkakakku jälkilämpöön 20 minuutiksi.
  • Anna mangorahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli.
  • Siirrä valmis paistettu mangorahkakakku tarjoilulautaselle.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-palaa+

Ainekset

100 g Digestive keksejä
50 g Arla meijerivoita
800 g (4 purkkia)

Arla Ihana Rahka Mango laktoositon

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä