Mansikkaiset pannukakkujuustokakut

people

4

annosta

timelapse

45

min

shopping_basket

7

ainekset

Mansikkaiset pannukakkujuustokakut

Pannukakku on aina hyvä valinta, mutta oletko koskaan tehnyt sitä muffinssipellillä ja tuorejuustolla maustettuna? Nämä söpöt, käsin syötävät pannarijuustokakut ovat tämän kesän hitti. Voit maustaa pannarijuustokakut mansikoiden ohella myös muilla kesän marjoilla.

Ohje

1. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon kananmunat. Kaada seuraavaksi joukkoon maito ja lisää sokeri ja suola. Lisää lopuksi vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Anna taikinan tekeytyä noin 15 minuuttia.

2. Kaada pannaritaikina voidellun muffinssipellin koloihin. Paista minipannareita 225-asteisessa uunissa noin 20–25 min. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

3. Tarjoa juustokakkupannareiden kanssa tuoreita mansikoita, mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä. Voit halutessasi lisätä koristeeksi tomusokeria ja tuoretta minttua.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

Taikina:
200 g tuorejuustoa
2 kpl kananmunaa
1 dl kevytmaitoa
0.5 dl sokeria
0.25 tl suolaa
0.5 dl vehnäjauhoja
2 rkl voita voiteluun
Tarjoiluun:
mansikoita
mansikkahilloa
vaniljajäätelöä

Valmista näillä

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä