Panda Suklaapiiras

Panda Suklaapiiras   

Panda taitaa suklaan salat! Tällä helpolla suklaapiiraan ohjeella hurmaat kaikki suklaanhimoiset vieraat ja se valmistuu kätevästi ilman uunia. Kruunaa suklaapiiras kermavaahdolla tai vaniljajäätelöllä. Kokeile ja ihastu! 


Ohje: 

  • Murskaa keksit tehosekoittimessa tai laita keksit isoon pussiin ja riko kaulimella. Voit murskata keksit makusi mukaan joko hienonhienoksi muruksi tai jättää joukkoon krouvimpiakin paloja. Sekoita keksien joukkoon voisula. Painele seos halkaisijaltaan n. 20 cm irtopohjavuokaan. Nosta pohja jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet täytteen.
  • Rouhi suklaa ja laita se muiden täyteaineiden kanssa teräksiseen kulhoon. Nosta kulho kiehuvaa vettä sisältävän kattilan päälle. Varo, ettei vesi osu kulhon pohjaan. Anna suklaan sulaa. Ota kulho pois kattilan päältä. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämmössä noin 10 minuuttia.
  • Kaada täyte piirakkapohjalle. Nosta päälle Panda Juhlapöydän konvehteja tai Panda suklaata pieninä paloina. Anna jähmettyä jääkaapissa. Piiras on hyvää sellaisenaan, mutta sen kanssa voi tarjota kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

POHJA
 150g Kantolan kaurakeksejä
 75g Voisulaa
TÄYTE
145g Panda Tumma suklaa
1/2dl Kuohukermaa
2rkl

Tomusokeria

25g Voita pieninä paloina
PÄÄLLE
  Panda Juhlapöydän konvehteja

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä